PACIFICCOASTNEWS.COM/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA
Privukao pozornost

Tko je frajer snimljen u društvu Sare Jessice Parker? Svi ga uspoređuju sa slavnim zavodnikom, a u ljubavi nema sreće

Logan Marshall-Green dio je glumačke postave hit-serije "I tek tako...", a nedavno se na setu pridružio zvijezdi serije "Seks i grad" pa se mnogi pitaju hoće li mu pripasti uloga njezina ljubavnika.

Logan Marshall-Green dio je glumačke postave hit-serije "I tek tako...", a nedavno se na setu pridružio zvijezdi serije "Seks i grad" pa se mnogi pitaju hoće li mu pripasti uloga njezina ljubavnika.

Američka glumica i miljenica publike Sarah Jessica Parker vratila se snimanju novih epizoda serije "I tek tako...", a mnogima je odmah zapeo njezin novi kolega koji se pojavio na setu. Riječ je o 47-godišnjem glumcu Loganu Marshallu-Greenu koji će glumiti u trećoj sezoni serije koja bi se na malim ekranima trebala pojaviti sljedeće godine. Sarah će u njoj reprizirati svoju kultnu ulogu Carrie Bradshaw, koja se ponovno našla u ljubavnoj zavrzlami zbog Aidana Shawa, kojeg utjelovljuje John Corbett. Detalji Loganova lika još uvijek nisu poznati iako se mnogi nadaju da ćemo ga vidjeti u ulozi ljubavnika Carrie Bradshaw.

image

Logan i Sarah na setu serije "I samo tako..."

JASON HOWARD/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Ali tko je Logan i odakle ga već znamo? Ovaj talentirani glumac najpoznatiji je po ulozi "zločestog" starijeg brata Ryana Atwooda iz tinejdžerske serije "The O.C.", Deana Bendisa u dramskoj seriji "U sjeni zakona" te u filmovima "Provala", "Lou", "Poziv", "Nadogradnja", "Poraženi", "Spider-Man: Povratak kući", "Prometej" i drugima. Osim glume bavi se i režijom. Kao redatelj debitirao je na drami "Čudo na cesti" iz 2019. godine u kojoj su glumili Ethan Hawke i Betty Gabriel, a producirao ga je Jason Blum. Zahvaljujući izgledu obožavatelji ga već godinama uspoređuju s britanskim glumcem Tomom Hardyjem i sam je priznao da ima sličnosti među njima, a ono što je zanimljivo da Logan u stvarnom životu ima brata blizanca Taylora.

image

Tom Hardy, glumac s kojim brojni obožavatelji uspoređuju Logana

IAN WEST/PA IMAGES/PROFIMEDIA

"Čast mi je biti u istoj rečenici kao Tom Hardy. Ja sam blizanac od dana kad sam se rodio, imam brata blizanca i jako si nalikujemo. Tako da me cijeli život mijenjaju za nekog drugog", izjavio je jednom prilikom za medije. Na Instagramu ga prati više od 80 tisuća ljudi, no za pretpostaviti je da će se ta brojka nakon nove uloge povećati. Na svom profilu ne objavljuje često, ali jedan pogled je dovoljan da vidimo kako uživa u snimanju i promatranju oblaka na nebu jer takve fotografije najčešće dijeli sa svojim pratiteljima.

John Corbett rođen je u Južnoj Karolini, a odrastao je s bratom i majkom Lowry Marshall koja je podučavala glumu na Sveučilištu Brown. Početkom 90-ih upisao je srednju školu, nakon koje je pohađao preddiplomski studij na Sveučilištu Tennessee gdje je pisao za školske novine The Daily Beacon i to o glazbenoj i kazališnoj sceni, Nacionalni kazališni institut u Waterfordu, Connecticut, a zatim je magistrirao likovnu umjetnost na poslijediplomskom glumačkom programu Sveučilišta New York na Tisch School of the Arts.

image

Logan s bivšom suprugom Diane

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

I dok je u profesionalnom životu nanizao uspjehe, to se ne bi moglo reći za njegov ljubavni život. Od 2008. do 2012. godine bio je u vezi s glumicom Marisom Tomei, pričalo se da su zaručeni, ali njezin je glasnogovornik to kasnije demantirao.Nakon prekida s Tomei vjenčao s kolegicom Diane Gaeta s kojom je 2014. godine dobio sina. No, ni s njom nije imao sreće jer je 2019. godine podnijela zahtjev za razvod, koji je službeno okončan godinu kasnije, a trenutačno nije poznato je li u vezi ili je njegovo srce još uvijek slobodno.

Linker
04. srpanj 2024 09:19