BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Više nije djevojčica

Suri Cruise na maturalnoj je večeri izgledala poput princeze, a imala je i zgodnu pratnju koja se od nje nije odvajala

Kći Katie Holmes i Toma Cruisea došla je u društvu mladog glazbenika Tobyja Cohena.

Kći Katie Holmes i Toma Cruisea došla je u društvu mladog glazbenika Tobyja Cohena.

Kći bivšeg holivudskog it para Katie Holmes i Toma Cruisea, 18-godišnja Suri Cruise oprostila se sa srednjoškolskim obrazovanjem i tako završila jedno važno životno poglavlje, a obilježila ga kako drugačije, nego odlaskom na maturalnu večer. Suri je snimljena u njujorškoj četvrti Upper West Side i to u društvu svoje pratnje, mladog glazbenika u usponu i školskog kolege Tobyja Cohena, čiji je identitet ekskluzivno otkrio Daily Mail. Snimljeni su kako se romantično drže za ruke prije nego su se zajedno uputili na ples i čekali njegov početak ispred VIP restorana Ascent Loungea društvu prijatelja. Prema podacima s njegova profila na Instagramu Toby je pjevač i tekstopisac koji se sprema na prestižno glazbeno sveučilište Berklee College of Music u Bostonu, dok će Suri krenuti na Carnegie Mellon u Pittsburghu. Držali su se za ruke što je jasno dalo do znanja da je on njezin pratilac za veliku noć, te oko struka kada su zajedno pozirali prije nego ju je poveo i otpratio u restoran. Suri je izgledala poput princeze i izgledala je sjajno raspoloženo, ne skidajući osmijeh s lica koje tako neodoljivo podsjeća na majku Katie. Za njoj važan događaj odabrala je romantičnu haljinu u stilu korzeta s cvjetnim printom i tankim naramenicama koju je uskladila sa zlatnim sandalama i malom crnom torbicom. Zasad nije poznato odakle je haljina, ali mogla bi biti i Katiena koja je nedavno ispričala kako joj kći jedinica često krade odjeću iz ormara.

image
BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Suri je pohađala srednju školu LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts, koja se često naziva jednostavno LaGuardia javna je srednja škola specijalizirana za podučavanje vizualnih i izvedbenih umjetnosti. Daily Mail je prethodno ekskluzivno otkrio da je primljena na prestižno sveučilište Carnegie Mellon u Pittsburghu, koje je udaljeno oko dva sata leta ili devet sati vožnje od Berkleeja, gdje će Toby studirati. Uvijek je bila odlučna u tome da sama kroči svojim putem, bez obzira na to što je kći slavnih roditelja i prijavila se na mnoštvo fakulteta na kojima bi mogla studirati umjetnost ili nešto povezano s modom, a škola dizajna Carnegie Mellon jedna je od najstarijih i najbolje rangiranih programa tog usmjerenja u SAD-u.

image
BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Ona je pametna djevojka i pretvara se u vrlo inteligentnu zrelu mladu ženu. Ima vrlo blisku grupu odanih prijatelja i točno zna odakle dolazi", izjavio je nedavno njoj blizak izvor. Katie je ponosna na Surina postignuća, ali njoj bliski ljudi kažu da je ona preplavljena emocija jer svoju djevojčicu koja više nije tako malo, šalje na koledž. "Katie je jako ponosna na nju, ali je i izrazito zaštitnički nastrojena prema njoj", otkrio je Katien blizak prijatelj koji je htio ostati anoniman, a što zapravo nije nimalo čudno s obzirom na to da ju je posljednjih 11 godina odgajala i brinula se o njoj sama, bez ikakve angažiranosti Surina oca, odnosno Toma Cruisea. Njegov jedini doprinos kćerinu životu je financijska pomoć, a Suri nije vidio od 2013. godine nakon što je Katie napustila njega i Scijentološku crkvu – religiju kojoj je on izrazito posvećen.

image

Tom Cruise, Katie Holmes i Suri Cruise snimljeni u Zološkom vrtu u Berlinu 2007. godine

DENNIS GUNDLACH/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA

Prema brakorazvodnoj nagodbi, Tom je pristao plaćati Katie iznos od 400 tisuća dolara godišnje sve dok Suri ne navrši 18 godina, a nastavit će joj plaćati i školarinu na koledžu. Prema uvjetima njihovog sporazuma uz to pokriva ​medicinske i zubarske troškove, osiguranje i druge izvanškolske troškove. No usprkos tome što s ocem ima malo ili nimalo veze, Suri je, prema izvorima, sretna tinejdžerica koja je voljela odrastati u New Yorku, a koja na jesen čekaju novi izazovi i novi životni putevi.

image

Tom Cruise, Katie Holmes i Suri na jugu Francuske 2007. godine

RBE/KCS PRESSE/PROFIMEDIA
Linker
20. lipanj 2024 10:53