Vincent Cassel i njegova djevojka Narah Baptista na 77. filmskom festivalu u Cannesu

 LOIC VENANCE AFP
Zajedno na premijeri

Strasti na crvenom tepihu: Vincent Cassel nije mogao sakriti koliko je zaljubljen u 30 godina mlađu djevojku

S brazilskom manekenkom Narah Baptistom u vezi je od 2023., a iste godine ekspresno se razveo od druge supruge Tine Kunakey i izbrisao njene fotografije sa svog Instagram profila.

S brazilskom manekenkom Narah Baptistom u vezi je od 2023., a iste godine ekspresno se razveo od druge supruge Tine Kunakey i izbrisao njene fotografije sa svog Instagram profila.

Premijeri filma "Partenopea" na Filmskom festivalu u Cannesu, nisu odoljeli ni 57-godišnji francuski glumac Vincent Cassel i njegova nova odabranica, 27-godišnja brazilska manekenka Narah Baptista. Bio je to jedno od rijetkih pojavljivanja zaljubljenog para na crvenom tepihu, stoga ne čudi da su tom prigodom oboje zablistali. Dobitnik nagrade César, najvažnijeg filmskog priznanja u domovini, izabrao je mornarski sako i crnu košulju, držeći za ruku prelijepu djevojku u haljini otvorenih ramena sa svjetlucavim detaljima. Posebnu pozornost privlačile su njene viseće naušnice i njena dijamantna ogrlica kojom je istaknula zavodljiv vrat i besprijekoran dekolte. Izgledali su vrlo zaljubljeno dok su pozirali fotografima: 57-godišnja zvijezda filmova "Crni labud", "Državni neprijatelj" i "Oceanovih dvanaest" zagrlio je djevojku a ona je nježno položila svoju ruku na njegovu, prije nego što su otišli pogledati film, talijansko-francusku koprodukciju s Garyjem Oldmanom u ulozi američkog pisca kratkih priča, Johna Cheevera.

image
LOIC VENANCE AFP
image
LOIC VENANCE AFP

Par je prvi put izašao u javnost zajedničkim fotografijama snimljenim u prosincu 2023., u Rio de Janeiru, kad su se vraćali iz teretane: nisu pokušali pobjeći fotografu koji ih je "uhvatio". Štoviše, kao da su odahnuli što njihova veza više nije tajna. Glumac se iste godine razveo od 30 godina mlađe francuske glumice Tine Kunakey, vršnjakinje njegove nove djevojke. U travnju iste godine Cassel je izbrisao zajedničke fotografije s Tinom na svom Instagram profilu, a izvor blizak paru izjavio je: "Rastali su se prije nekoliko tjedana. Tini je slomljeno srce," prenio je Daily Mail.

Par je 2019. dobio kćer Amazonie, a vjenčali su se godinu ranije. Prije zanosne Tine, Vincent Cassel bio je u četrnaestogodišnjem braku s glumačkom divom Monicom Bellucci. I u tom braku dobio je kćer, danas 19-godišnju Devu, uspješnu talijansku manekenku koja nevjerojatno nalikuje majci. Jedna od najljepših žena svijeta i u zrelim godinama odavno je preboljela razvod od Cassela 2013. godine: danas je u ljubavnoj vezi s američkim filmskim redateljem Timom Burtonom. Ni njen bivši suprug, koji je na svom Instagram profilu ponosno prenio njenu i Devinu naslovnu fotografiju u talijanskom Vogueu, nije nezadovoljan: zaljubljen je preko ušiju u novu odabranicu, tek osam godina stariju od njegove kćeri.

image
VALERY HACHE AFP
Linker
13. lipanj 2024 12:41