Jason Momoa

 ASH KNOTEK/SHUTTERSTOCK
Mlađa 12 godina

Slavni zavodnik više nije solo: Jason Momoa otkrio da ljubi glumicu i prvi put pokazao novu djevojku

Holivudski glumac u vezi je s 12 godina mlađom Adrijom Arjonom, koja je uloge ostvarila u filmovima "Emerald City", "Good Omens" i "Andor" te "Hit Man".

Holivudski glumac u vezi je s 12 godina mlađom Adrijom Arjonom, koja je uloge ostvarila u filmovima "Emerald City", "Good Omens" i "Andor" te "Hit Man".

Holivudski glumac i miljenik žena Jason Momoa ponovno ljubi i to glumicu Adriju Arjona, a novu je romansu potvrdio na svom profilu na Instagramu. Četrdesetčetverogodišnji Jason na fotografijama zaljubljeno grli 32-godišnju portorikansku glumicu s kojom uživa u Japanu.

"Japan, ti si ostvarenje sna, oduševio si me. Jako smo zahvalni svima koji su nam otvorili svoje domove, stvarajući uspomene s novim i starim prijateljima, dijeleći još jednu nevjerojatnu avanturu sa svojom ljubavi", napisao je Jason uz objavu koju je podijelio na svom profilu.

Da je pronašao novu ljubav, Jason je nedavno potvrdio kada se pojavio na Basingstoke Comic Conu 2024., gdje su ga novinari pitali je li trenutačno slobodan, na što mi je on odgovorio da je u ozbiljnoj vezi. "Saznat ćete sve uskoro. U vezi sam već neko vrijeme", izjavio je tada, prenosi Daily Mail.

Jasona su prije Adrije povezivali s glumicom Eizom Gonzalez, dok Adria iza sebe ima brak s odvjetnikom Edgardom Canalesom za kojeg se bila udala 2019. godine. Adria je inače glumica poznata po svojim ulogama u filmovima "Emerald City", "Good Omens" i "Andor" te "Hit Man".

A prije Adrije i Eize, Jason je bio u braku sa slavnom glumicom Lisom Bonet, s kojom je razvod i službeno okončao u siječnju ove godine. Par je bio u vezi od 2005. godine, vjenčali su se u listopadu 2017. godine na maloj ceremoniji u Topangi u Kaliforniji, a imaju i dvoje djece, 16-godišnju kćer Lolu i 15-godišnjeg sina Nakoa-Wolfa.

image

Jason Momoa i bivša supruga Lisa Bonet

XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Lisa je Jasonu za oko zapela kada je imao samo osam godina, točnije kada ju je vidio na televiziji u jednoj seriji u kojoj je glumila. "Kada sam imao osam godina i kada sam je vidio na televiziji, rekao sam: ‘Mamice, želim nju‘", otkrio je tijekom gostovanja u "The Late Showu" 2017. godine.

Upoznao ju je nešto kasnije, u periodu kad je živio sam u hotelskoj sobi, oduševljen činjenicom što susreće omiljenu glumicu iz djetinjstva koja ga je očarala. Čini se kako magija s vremenom nije prestala djelovati jer nije mogao odoljeti da je ne pozove na prvi spoj, a uz to ju je morao moliti da ona vozi jer u to vrijeme još nije imao svoj auto.

image

Jason Momoa u filmu Aquaman

SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

"Pomislio sam da ću je uhoditi ostatak života i da ću je osvojiti. I tome sam se stvarno posvetio. Nisam joj to rekao sve do trenutka kada smo dobili dvoje djece, inače bih ispao pomalo čudan. Oduvijek sam je želio upoznati, oduvijek je za mene bila kraljica", izjavio je Jason za E!News.

No njihovoj velikoj ljubavi došao je kraj i zajednički su se složili da će brinuti o djeci te su se odrekli prava na potraživanje novčanih sredstava jedno od drugog. Prekinuli su u listopadu 2020. godine, samo dva mjeseca nakon što je on restaurirao stari Mustanga iz 1965. godine, inače model Lisina prvog automobila i poklonio joj ga. Unatoč tome što su prekinuli 2020. godine, vijest razvodu objavili su tek dvije godine kasnije, čime su šokirali brojne obožavatelje.

image
XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Linker
10. lipanj 2024 01:04