PETER WEST/ACEPIXS/PROFIMEDIA
Nisu uspjeli

Slavni glumac i zvijezda telenovela službeno se razveo od supruge: Zajedno su bili 20 godina, ali mu afere nije mogla oprostiti

William Levy je glumicu Elizabeth Gutiérrez s kojom ima dvoje djece prevario s čak 80 žena.

William Levy je glumicu Elizabeth Gutiérrez s kojom ima dvoje djece prevario s čak 80 žena.

Iako su još u siječnju 2022. na društvenim mrežama otkrili kako kreću svatko svojim putem, William Levy i Elizabeth Gutiérrez sada su se i službeno razveli. Kako je za medije potvrdila 45-godišnja glumica, došao je kraj njihovom zajedničkom životu koji je trajao čak 20 godina.

"Voljela sam Williama, mislim da nije tajna da je on bio ljubav mog života. Uvijek sam nas htjela prikazati onakvima kakvi jesmo jer smo proživjeli svašta u 20 godina koliko smo bili skupa. Više nismo zajedno. S moje strane, ljubavi nikad nije nedostajalo. Nisam ista djevojka koja sam bila prije 20 godina kad me upoznao", otkrila je glumica u intervjuu za magazin HOLA!.

Razlog njihovog razvoda nije tajna pa je tako već dobro poznato kako je glumac američko-kubanskog podrijetla suprugu tijekom njihove veze, a kasnije i braka, varao s brojnim kolegicama. Jedna od njih bila je i Ximena Navarrete s kojom je glumio u seriji "Oluja", a ona je i sama priznala da je imala aferu s Levyjem. No nije bila jedina jer glasine koje kruže ukazuju na to da je fatalni glumac Elizabeth prevario s čak 80 žena.

image

Par je zajedno proveo 20 godina, ali brak ipak nisu uspjeli spasiti

JIM SMEAL/SHUTTERSTOCK

Par je zajedno proveo 20 godina, a sudbonosno "da" jedno su drugome izrekli 2003., i to samo nekoliko mjeseci nakon što su se upoznali u reality showu "Protagonistas de novela". Iako su godinama slovili za jedan od najpoželjnijih parova te dobili dvoje djece, 18-godišnjeg Christophera i 14-godišnju Kailey, njihova je veza bila sve, samo ne savršena.

Osim mnogobrojnih afera koje je imao, glumac je prema svojoj obitelji navodno bio i nasilan pa je tako jednom prilikom u njihov dom bila pozvana i policija zbog, kako je tada bilo rečeno, obiteljskih problema. Njihova kći Kailey u policijskom je izvješću istaknula kako je ušla u obiteljsku kuću te čula nepoznati ženski glas iz spavaće sobe njezinih roditelja. Pokušala je ući u sobu, a William ju je navodno gurnuo kako bi je spriječio da uđe. Kasnije je sve demantirao, ali izgleda kako je to bila samo još jedna kap koja je prelila čašu i rezultirala razvodom.

Linker
22. lipanj 2024 10:31