THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA
Čuvaju si leđa

Skandali im ne mogu ništa: Ljubavni sklad Blake Lively i Ryana Reynoldsa nisu narušile ni kritike, ni svađe

Od američke miljenice do najomraženije glumice, tako je u proteklih nekoliko mjeseci izgledao put glumice kojoj u najtežem profesionalnom periodu najveću podršku pruža suprug.

Od američke miljenice do najomraženije glumice, tako je u proteklih nekoliko mjeseci izgledao put glumice kojoj u najtežem profesionalnom periodu najveću podršku pruža suprug.

Ryan Reynolds trudi se na sve načine dati podršku svojoj supruzi Blake Lively koja je preko noći od holivudske miljenice postala jedna od najomražanijih glumica na svijetu pa ih se tako često zajedno može vidjeti kako šetaju centrom New Yorka. Pri tom se drže za ruke i ne skrivaju od fotografa kao da žele poslati poruku: "Mi smo odlično".

image

Modno usklađeni supružnici u šetnji New Yorkom

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Nevolje su krenule početkom kolovoza uoči premijere filma "Priča završava s nama" (‘‘It Ends With Us‘‘) u kojem Blake Lively igra glavnu žensku ulogu Lily, žrtvu obiteljskog nasilja i vlasnicu cvjećarnice. Prvo su joj svi zamjerali što je na premijerne projekcije diljem Amerike dolazila u neukusnim cvjetnim kreacijama, na neki način kopirajući Margot Robbie koja je film ‘‘Barbie‘‘ promovirala u ružičastim kombinacijama. No, s obzirom na to da se film ne bavi ležernom temom svi su tu njezinu ideju method dressinga doživjeli vrlo neukusnom. Pogotovo što je promociji glumica i izvršna producentica filma prionula vrlo ležerno, a da niti jednom nije spomenula problematiku kojom se film ustvari bavi. Mnogi su primijetili da na crveni tepih i pred kamere uvijek dolazi bez filmskog partnera i redatelja Justina Baldonija koji je Blake i pozvao da igra u filmu zbog čega su počeli curiti detalji o njihovim svađama koje su počele još na početku snimanja.

image

Blake Lively i Justin Baldoni nisu se slagali od početka snimanja filma

CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Navodno je njezino ponašanje bilo nemoguće, upućeni tvrde da je bila vrlo nepristojna prema Justinu i da je zahtijevala da sve bude po njezinom zbog čega je atmosfera na setu bila poprilično loša. Navodno je Justin zbog svega bio pod velikim stresom, a kada bi ga novinari nešto i pitali odgovarao bi samo riječima: "Pitajte Blake".

image

U fatalnom cvjetnom izdanju na premijeri filma počekom kolovoza u New Yorku

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

No, s druge pak strane dio ekipe tvrdi da je Justin taj koji je prema svima bio drzak tijekom snimanja, a da se mnogima zamjerio, pokazuje činjenica da ga je većina filmske ekipe otpratila s društvenih mreža. Osim toga, Justin se nije pojavljivao na novinarskim konferencijama i vješto je na premijerama izbjegavao zajednička fotografiranja s Blake i ostatkom ekipe. Kako bilo, u javnosti su se stvorila dva klana, jedan koji je uz Blake i drugi, puno manji, koji je uz Jasona. Pratitelji Blake Lively na društvenim mrežama prilično su nemilosrdni prema glumici pa svaku njezinu objavu prate prilično neumjesni komentari. Čini se da će ova afera koja Blake Lively otkriva u nekom drugom svjetlu, za glumicu proći bez većih posljedica jer s Ryanom Reynoldsom čini jedan od najmoćnijih holivudskih parova koji će ubuduće malo više paziti s kim rade.

image

Blake kao Lily i Justin kao njezin suprug Ryle Kincaid

LANDMARK MEDIA/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
Linker
19. rujan 2024 10:43