Popularni par opet je zajedno

 -/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA
Opet je tu

Romantičan obrat na snimanju omiljene serije: Aidan i Carrie ipak su zajedno!

Fotografije sa seta treće sezone Maxovog hita ‘And Just Like That‘ otkrivaju povratak omiljenog bivšeg, a znamo i kako izgleda odjeća popularne glumice.

Fotografije sa seta treće sezone Maxovog hita ‘And Just Like That‘ otkrivaju povratak omiljenog bivšeg, a znamo i kako izgleda odjeća popularne glumice.

Tek što je počelo snimanje treće sezone serije "And Just like That", Sarah Jessica Parker fanovima je "darovala" dugo iščekivan odgovor na upit koji ih je mučio otkako je završena druga sezona. O čemu je riječ? Poznato je da su se Carrie i Aidan rastali poslije romantične noći. On je nakon svog razvoda bio spreman započeti novi život s Carrie u njihovom novom domu u New Yorku, međutim, mora ju ostaviti jer se treba posvetiti svom najmlađem sinu, Wyattu. Dječak pati zbog razvoda svojih roditelja i činjenice da njegov otac, Aidan, nije dovoljno prisutan. Ukratko, stara Carriena ljubav najavljuje da ga neće biti nekoliko godina zbog očinske dužnosti, što su obožavatelji serije nevoljko prihvatili. I kad se pomislilo da Carrie i Aidanu nije bilo suđeno, John Corbett, koji tumači taj lik, pojavio se na snimanju treće sezone serije! I ne samo to: snimljena je scena u kojoj se Carrie i Aidan šetaju New Yorkom ruku pod ruku, javlja People.

image

Sarah Jessica Parker i John Corbett dugogodišnji su prijatelji

-/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

To znači samo jedno: ljubavni zaplet započet godinama ranije, raskinute zaruke zbog njezine neukrotive ljubavi prema Faci te činjenica da Aidan odgovorno djecu stavlja na prvo mjesto – nisu nesavladive prepreke. Njena veza s još uvijek privlačnim bivšim, ipak će se realizirati u novoj sezoni Maxove uspješnice. Čini se da radnja ipak kreće pravcem koji je "tim Aidan" dugo priželjkivao - riječ je o fanovima čiji je favorit lik Johna Corbetta i koji su se nadali da će Carrie ostati s njim umjesto da se vrati Faci.

Potvrđuje to i nedavno Corbettovo druženje sa Sarah Jessicom Parker u pauzi snimanja. Fotografi su ih "uhvatili" dok su se smijali nečemu što je glumac rekao. Djelovali su prisno, opušteno, onako kako izgledaju stari prijatelji koji su skupa štošta proživjeli i čije prijateljstvo ništa ne može ugroziti. Da su bliski, Sarah Jessica Parker otkrila je magazinu People u lipnju prošle godine.

"Sjajno je ponovno biti u Johnovom društvu. Bila sam prilično otvorena o tome koliko mi je drag i koliko mi je lako raditi s njim, koliko je vješt u onome što radi. On čini da sve izgleda lako iako je naš posao prilično zahtjevan", izjavila je dodajući da John Corbett ima sposobnost razviti lik Aidana tako da nadraste upute u scenariju na način na koji samo on to može učiniti.

Da se radna atmosfera na setu omiljene serije kreativno zahuktala, otkrivaju i nestrpljivo iščekivani modni detalji. odnosno odjeća omiljene, glavne junakinje. Osim dvojbe što će biti s Aidanom, obožavatelje zanima i što će Carrie nositi u novim epizodama?

Njen prvi outfit, vrlo široka haljina u nekoliko pastelnih boja i golema "puf" kapa, podijelio je modne znalce. Neobično pokrivalo za glavu podsjeća na ilustracije Denise Holly Hobbie, američke književnice i ilustratorice koja je osmislila planetarno poznat lik djevojčice s uočljivom, nabranom kapom: Holly Hobbie. Stiliste serije Molly Rogers i Danny Santiago taj crtani lik nadahnuo je, čini se, za Carrerin casual izgled, piše Page Six.

image

Očaravajuća kreacija Carrie Bradshaw

GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Njen drugi look vratio je modnu situaciju u prepoznatljiv okvir. Carrie blista u korzet haljini s ogrtačem Simone Rocha, kreacija je prozirna, bajkovita, s ušivenim ružama. Glumica se pritom poigrava seksepilom: nazire se njen namjerno izabran crni grudnjak te ružičasto donje rublje. Međutim, ničeg nije previše. Kreacija vješto balansira na granici dopuštenog i modno osvježavajućeg, ali je ne prelazi.

Sudeći po nedavno objavljenim fotografijama odjeće glavne junakinje, sve se u "And Just Like That..." vraća u normalu. Aidan je ponovno s Carrie dok njen iskričavi modni stil, koji je proslavio seriju, opet plijeni pažnju. Jedini je problem kako dočekati početak prikazivanja treće sezone, najavljen za 2025. godinu? I to baš sad, kad je otkriveno u kojem će se pravcu priča razvijati?

Linker
28. lipanj 2024 12:27