SONIA MOSKOWITZ PROFIMEDIA
Vesela vijest

Prinova u obitelji nikad prežaljenog Kurta Cobaina: Njegova kći jedinica postala je mama, poznato je i ime

Frances Bean Cobain sa suprugom Rileyem Hawkom dobila je sina, a tom je prilikom na društvenim mrežama podijelila nekoliko fotografija prinove.

Frances Bean Cobain sa suprugom Rileyem Hawkom dobila je sina, a tom je prilikom na društvenim mrežama podijelila nekoliko fotografija prinove.

Frances Bean Cobain, kći nikad prežaljenog rock glazbenika Kurta Cobaina i pjevačice Courtney Love, postala je mama. Sa suprugom Rileyem Hawkom, sinom bivšeg profesionalnog skatera Tonyja Hawka, dobila je sina 17. rujna, a sada je sretnu vijest o prinovi otkrila javnosti. U emotivnoj objavi na Instagramu, Frances je podijelila nekoliko fotografija sinčića, a pritom je otkrila i njegovo ime.

"Ronin Walker Cobain Hawk. Dobrodošao na svijet, najljepši sine. Volimo te više od svega", napisala je 32-godišnjakinja koja je supruga Rileyja upoznala 2021. preko zajedničkih prijatelja. Iako su neko vrijeme bili samo prijatelji, ubrzo su shvatili da dijele slične interese te se upustili u ljubavnu vezu.

Njihova romansa vrlo je brzo postala ozbiljna, a vjenčali su se dvije godine nakon prvog susreta, točnije 7. listopada 2023. na intimnoj ceremoniji koju je predvodio Michael Stipe, inače slavni frontmen R.E.M.-a i Francesin krsni kum.

image
PLANET PHOTOS PROFIMEDIA

Ispod objave o rođenju novog člana njihove obitelji odmah su se zaredale brojne lijepe želje i čestitke obitelji i prijatelja, među kojima je bio i sam djed dječaka Tony Hawk. "Moj najdraži unuk", našalio se slavni američki skater.

Linker
02. listopad 2024 19:34