BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Poznato je i ime

Prinova u obitelji: Glumica i zvijezda filma "Step Up" rodila je treće dijete

Jenna Dewan i njezin zaručnik Steve Kazee na društvenim su mrežama objavili sretnu vijest - rođenje svog drugog djeteta, ujedno trećeg za glumicu koja s bivšim suprugom Channingom Tatumom već ima 11-godišnju kćer Everly.

Jenna Dewan i njezin zaručnik Steve Kazee na društvenim su mrežama objavili sretnu vijest - rođenje svog drugog djeteta, ujedno trećeg za glumicu koja s bivšim suprugom Channingom Tatumom već ima 11-godišnju kćer Everly.

Obitelj američke glumice i zvijezde filma "Step Up" povećala se za još jednog člana. Jenna Dewan i njezin zaručnik, američki glumac Steve Kazee na društvenim su mrežama objavili sretnu vijest - rođenje svog drugog djeteta, ujedno trećeg za glumicu koja s bivšim suprugom Channingom Tatumom već ima 11-godišnju kćer Everly.

"Rhiannon Lee Kathryn, od trenutka kada si stigla, donijela si ogromnu radost i ljubav u naše živote. Tvoja nježna gracioznost, slatkoća i ljepota osvojile su cijelu našu obitelj. Naša su srca prepuna ljubavi i zaista smo blagoslovljeni tvojom prisutnošću. Dobrodošla u naš svijet djevojčice", napisala je glumica u emotivnoj objavi, otkrivši pritom i ime svojeg trećeg djeteta.

Nedavno je u intervjuu za Romper priznala kako je sigurna da joj je ovo posljednja trudnoća. "Postoji malo radosti i tuge. Stvarno pokušavam uživati u svemu tome, a ne samo preživljavati dane", objasnila je.

Ovo je njoj i njezinom zaručniku drugo dijete, naime, zajedno već imaju dječaka Calluma koji je u ožujku napunio tri godine. Jenna i Steve romansu su započeli samo šest mjeseci nakon njezinog razvoda od Tatuma 2018., s kojim je provela 12 godina. Iako su se činili kao skladan par, na kraju su odlučili krenuti svatko svojim putem.

U veljači 2020. glumica i njezin pet godina stariji partner zaručili su se, a Jenna je u nekoliko navrata rekla kako joj je trenutak njihovih zaruka bio najljepši dan u životu. Iako još nisu izrekli sudbonosno "da", samo je pitanje vremena kada će par i službeno otići pred oltar.

image

Steve Kazee i Jenna Dewan zaručili su se 2020., a zajedno imaju dvoje djece

SCOTT KIRKLAND/SHUTTERSTOCK
Linker
29. rujan 2024 01:35