SCOTT KIRKLAND/SHUTTERSTOCK
UHVAĆENI NA PREMIJERI

Prije nekoliko dana je pozirao s Jadom, ali čini se da Will Smith ima novu ljubav

Holivudski glumac koji osam godina ne živi sa suprugom Jadom Pinkett Smith već je nekoliko puta viđen u društvu nepoznate mlađe žene koja nalikuje na njegovu bivšu.

Holivudski glumac koji osam godina ne živi sa suprugom Jadom Pinkett Smith već je nekoliko puta viđen u društvu nepoznate mlađe žene koja nalikuje na njegovu bivšu.

Bez obzira na to što sa svojom još uvijek službenom suprugom Jadom Pinkett Smith ne živi od 2016., Will Smith tvrdi da mu je ona najveći oslonac u životu. U dobrim su odnosima, ali daleko od postelje i stola. Tako je prije desetak dana na premijeru akcijske franšize "Zločesti dečki" u Los Angelesu na crveni tepih doveo cijelu obitelj - suprugu, njihovu djecu kćer Willow i sina Jadena te Treyja, svog sina iz prvog braka. A s njima je stigla i Jadeina mama, njegova punica Adrienne Banfield-Norris. No čini se da je to sve velika predstava za javnost, kao i svi njihovi zajednički izlasci posljednjih osam godina, uključivši i onaj nesretni dolazak na Oscare gdje je Will Smith ošamario svog kolegu Chrisa Rocka jer mu se nije svidjela šala u vezi kratke kose njegove žene.

image

Na premijeru "Zločestih dečkiju" u Los Angelesu stigla je cijela obitelj: Trey Smith, Willow Smith, Will Smith, Jada Pinkett Smith, Jaden Smith i punica Adrienne Banfield-Norri

FREDERIC J. BROWN AFP

O odvojenom životu prva je progovorila Jada Pinkett Smith i to u najavi svojih memoara krajem prošle godine što je šokiralo javnost jer su se na van trudili izgledati kao savršen par. Iako ne žive zajedno, ne govore ni o tome imaju li nove partnere. No čini se da Will Smith već nekoliko mjeseci uživa u društvu mlađe žene koja je čista kopija Jade Pinkett Smith, ponajviše zbog obrijane glave što je postao zaštitni znak njegove supruge koja boluje od alopecije.

image

Nepoznata mlađa žena koju se često može vidjeti u glumčevoj blizini nevjerojatno nalikuje na njegovu još uvijek službenu suprugu

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Ovih dana viđeni su na njegovoj premijeri "Zločesti dečki" u Miamiju i pazili su da se nikako ne približe jedan drugome. Jer dok se on fotografirao na crvenom tepihu i družio s novinarima i obožavateljima, ona se držala po strani, a nešto kasnije pojavila se i u hotelu gdje je glumac odsjeo. Prvi put su viđeni krajem prošle godine na Art Baselu koji se također održava u Miamiju te nešto kasnije na još jednom umjetničkom sajmu. U svakom slučaju, ona dobro poznaje njegove prijatelje, može se primijetiti da su bliski, no drži se na sigurnoj udaljenosti od kamera i foto aparata. Čini se da njihovo prijateljstvo traje prilično dugo, a Will Smith očito spada u one kojima se sviđa isti tip žene pa se može naslutiti da tu ima ipak nešto više od pukog druženja.

Linker
08. lipanj 2024 14:22