Isla Fisher

 DISNEY+/EVERETT/PROFIMEDIA
Teški dani

Potpuni životni zaokret nakon razvoda: Slavna glumica napustila je domovinu i s djecom traži novi dom

Bivši supružnici Isla Fisher i Sacha Baron Cohen prije nekoliko mjeseci objavili su vijest o razvodu i to nakon što je Rebel Wilson iznijela ozbiljne optužbe na račun svjetski poznatog komičara.

Bivši supružnici Isla Fisher i Sacha Baron Cohen prije nekoliko mjeseci objavili su vijest o razvodu i to nakon što je Rebel Wilson iznijela ozbiljne optužbe na račun svjetski poznatog komičara.

Nedugo nakon što je otkriveno da je podnijela papire za razvod od glumca Sache Barona Cohena, australska glumica Isla Fisher odlučila se na potpuni životni zaokret i selidbu iz rodne joj Australije u Veliku Britaniju, točnije u Hampstead, u sjevernom Londonu gdje traži kuću. Izvori bliski glumici otkrili su da raspolaže s budžetom od otprilike 13 milijuna funti i da traži obiteljski dom za sebe i troje djece koje ima sa Sachom s kojim se razilazi u nimalo prijateljskim odnosima.

image
SHUTTERSTOCK

"Djeca su joj sada prioritet i čini sve što smatra da je najbolje za njih. Sudeći prema budžetu koji raspolaže, obitelj će sada biti smještena u Londonu. Ali Isla će zadržati i svoju kuću u Australiji", izjavio je za Daily Mail Islin prijatelj. Ona trenutačno boravi u Velikoj Britaniji zbog snimanja novog filma "Bridget Jones: Mad About The Boy" u kojem tumači samohranu prijateljicu glavne junakinje koju utjelovljuje Renee Zellweger.

image

Isla Fisher u sjevernom Londonu traži kuću u kojoj će živjeti s troje djece koje je dobila u braku sa Sachom Baronom Cohenom

DISNEY+/EVERETT/PROFIMEDIA

Bivši supružnici Fisher i Cohen zajedno imaju 16-godišnju kćer Olive, 13-godišnju Elulu i 9-godišnjeg sina Montgomeryja, a razveli su se još prošle godine iako se za to doznalo tek u travnju ove godine. Par se upoznao 2001. godine, a devet godina kasnije izmijenili su i bračne zavjere. Upućeni tvrde da im je brak godinama bio na klimavim nogama, a jedan od razloga je i taj što se Sacha teško nosio s preseljenjem u Australiju u koju je cijela obitelj otišla 2020. godine iz Los Angelesa. Prvo su živjeli u Sydneyju, a potom i u Perthu, gdje živi glumičina obitelj, kako bi izbjegli stroga pravila karantene, koja su tada u Sydneyju bila na snazi zbog pandemije koronavirusa.

image

Sacha Baron Cohen i Isla Fisher razveli su se 2023. godine

SHUTTERSTOCK

Objava o njihovu razvodu uslijedila je nedugo nakon što je glumica i komičarka Rebel Wilson iznijela zabrinjavajuće tvrdnje o Sachi u svojim memoarima "Rebel Rising" koje je on naknadno demantirao. Rebel je svog bivšeg kolegu optužila za neprimjereno ponašanje na setu. U knjizi su pale i teške riječi pa je tako, između ostalog, napisala i da žali što ga je uopće upoznala, iako joj je bio idol, a njihov prvi susret dogodio se na večeri koju je priredio glumac Matt Lucas. Godinu dana kasnije Sacha joj je ponudio ulogu u filmu "The Brothers Grimsby" u kojem je tumačila Dawn, suprugu njegovog lika Nobbyja. Uoči objave svojih memoara, Rebel je prozvala Sachu zbog prijetnji koje je dobivala nakon izlaska knjige. "Neće me ušutkati skupi odvjetnici ili PR krizni menadžeri. Ku*kin sin o kojem govorim u jednom poglavlju svoje knjige je: Sacha Baron Cohen", poručila je tada Rebel na svom profilu na Instagramu.

image

Sacha Baron Cohen i Isla Fisher na 77. dodjeli Zlatnih globusa

SHUTTERSTOCK

Nakon njezine izjave, Sacha se putem glasnogovornika oglasio za TMZ, rekavši: "Iako cijenimo važnost progovaranja o takvim temama, ove očito lažne tvrdnje čista su suprotnost s opsežnim detaljnim dokazima, s dokumentima iz tog vremena, filmskim snimkama i iskazima očevidaca prisutnih prije, tijekom i nakon produkcije filma "The Brothers Grimsby". Isla je pak odbila komentirati optužbe Rebel Wilson protiv svog bivšeg supruga. Knjiga je objavljena u SAD-u prošli mjesec, a odmah po izlasku izazvala je veliku medijsku prašinu zbog optužbi na račun slavnog komičara, posebice u poglavlju pod nazivom "Sacha Baron Cohen i drugi se*onje".

Linker
07. lipanj 2024 15:00