TOM DUBRAVEC/CROPIX
Čestitamo!

Petar Grašo potvrdio sretne vijesti: Hana je ponovno trudna, uskoro stiže drugo dijete

Nakon što su splitski pjevač i glazbenica u srpnju 2022. postali roditelji malene Albe, njihova će obitelj uskoro postati bogatija za još jednog člana.

Nakon što su splitski pjevač i glazbenica u srpnju 2022. postali roditelji malene Albe, njihova će obitelj uskoro postati bogatija za još jednog člana.

Ovih dana Petar Grašo i Hana Huljić Grašo imaju jedan poseban razlog za slavlje. Kako je splitski pjevač potvrdio u telefonskom razgovoru za IN Magazin, u njihovu obitelj uskoro dolazi još jedan član. Inače, Grašo se trenutačno nalazi u Skoplju gdje će održati treći koncert u Makedonskoj filharmoniji.

U nedavnom intervjuu za Gloriju, Hana je otkrila koliko ju je majčinstvo promijenilo. "Kada sam postala majka, shvatila sam da sam puno hrabrija nego što sam mislila da jesam, opreznija, ispunjenija, sretnija... I da nekako mogu preživjeti bez spavanja", rekla nam je glazbenica koja je djevojčicu Albu na svijet donijela u srpnju 2022. Usput je otkrila i kako se njezin suprug snašao u ulozi oca.

image
BILJANA BLIVAJS/CROPIX

"Sve mu prepuštam, on je mirniji, staloženiji i opušteniji od mene, sve mu ide od ruke. Samo njemu Alba odmah zaspe na prsima. Suprug je i otac kakvog želiš svima", priznala je 33-godišnjakinja pa usput dodala kako bi voljela da njezina kći jednog dana dobije brata ili sestru.

"Voljela bih da bude tako, ali kako Bog da. Kad sam prestala planirati sve u životu, shvatila sam da se krenulo odvijati baš onako kako treba."

image
BOZO VUKICEVIC/CROPIX

Poznati glazbeni par sudbonosno "da" izrekao je u najužem krugu obitelji i prijatelja u Crkvi svetog Dominika u Splitu u veljači 2022., a kada bi se njihovo drugo dijete trebalo roditi još uvijek nije poznato.

Linker
06. svibanj 2024 21:40