MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Snimljeni zajedno

Otkriveno tko je misteriozna ljepotica u čijem društvu uživa Joe Jonas, svijet showbiznisa nije joj nimalo stran

Poznati glazbenik viđen je s glumicom iz Libanona u Grčkoj, kamo se otputio nakon odmora u Crnoj Gori.

Poznati glazbenik viđen je s glumicom iz Libanona u Grčkoj, kamo se otputio nakon odmora u Crnoj Gori.

Američki pjevač i član popularnog boy benda The Jonas Brothers, 34-godišnji Joe Jonas nedavno je uživao u odmoru u Crnoj Gori, odakle se uputio u Grčku i to sve s misterioznom damom za koju nitko nije znao tko je, bar sve dosad. Ljepotica s kojom je snimljen je glumica Laila Abdallah, ekskluzivno je otkrio Daily Mail.

Joe koji je prošle godine podnio zahtjev za razvod od glumice i zvijezde "Igre prijestolja", 28-godišnje Sophie Turner snimljen je na plaži s jednakom starom Lailom, a nisu se suzdržavali ni od razmjenjivanja nježnosti pa su ih fotografi uhvatili dok su se grlili i brčkali u moru dok su djelovali itekako zaljubljeno. Iako možda na prvu ne djeluje tako, ali Laila i Joe imaju dosta dodirnih točaka i oboje su dobro upoznati sa svijetom showbiznisa. Dok je Joe stekao slavu sa svojim bendom The Jonas Brothers i filmskim ulogama, Laila je poznata u svom rodnom Libanonu po brojnim TV nastupima. Glumica, koja živi u Kuvajtu, karijeru je započela kao model u glazbenim spotovima prije nego što se počela baviti glumom. Od tada je glumila u više od 25 televizijskih serija i ostvarila je četiri filmske uloge. Dolazi iz velike obitelji i najstarija je od četvero djece, a zanimljivo je da poznaje i znakovni jezik jer su nju, njezinu braću i sestre odgajali gluhonijemi roditelji.

image

Joe Jonas i Laila Abdallah uživaju na odmoru u Grčkoj

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

A baš poput Joea, i Laila je doživjela razvod. U prosincu 2017. godine udala se za iranskog glumca Abdullaha Abbasa, no njihova je brak bio kratkog vijeka i rastali su se u veljači 2018. godine. O detaljima njihove veze ne zna se put, tek da su se pojavili na svečanom otvorenju hotelskog kompleksa One&Only Aesthesis u7 Grčkoj i prate jedno drugo na društvenim mrežama, no njihovi se glasnogovornici zasad nisu oglasili po tom pitanju.

image

Laila dolazi iz velike obitelji i živi u Kuvajtu

BERTRAND-HILLION MARIE-PAOLA/ABACA/SHUTTERSTOCK

Inače, Joea u Crnoj Gori nije smetalo ni oblačno vrijeme, uživao je u lokalnoj gastronomiji, šetnji šarmantnim Herceg Novim, a obožavateljima je putem društvenih mreža dao i mali pogled na sobu/apartman koja u ovom periodu košta nešto više od tisuću eura na noć. No to je za Joe prava sitnica s obzirom na to da se njegovo bogatstvo procjenjuje na 50 milijuna dolara. Sa svojim bendom The Jonas Brothers u kojem sviraju i njegova dva brata, stariji Nick i mlađi Kevin, na svjetskoj je turneji od veljače ove godine, no dečki su mijenjali datume nastupa pa su svibanj, lipanj i srpanj ostavili slobodno za odmor, pa s koncertima nastavljaju tek u kolovozu. Joe je u Crnu Goru stigao iz Monte Carla gdje je s braćom pratio utrku Formule 1, a odsjeli su u luksuznom hotelu Eden-Roc Palace Hotelu u Cap d‘Antibes.

Vijest o njegovu razvodu od Sophie Turner prije devet mjeseci iznenadila je njihove obožavatelje jer su slovili kao jedan sretan par. Vjenčali su se 2020. godine, a u braku su dobili dvije kćeri Willu i Delphine.

Linker
11. lipanj 2024 15:12