NEJA MARKIČEVIĆ/ CROPIX
GODINA SLAVLJA

Operetna diva Sandra Bagarić slavnom ljubavnom pjesmom proslavila 27 godina braka

Raspjevanim videom u kojem joj je klavirska pratnja suprug Darko Domitrović otpjevala je jednu od svojih najdražih pjesama jer - kako kaže diva kazališta Komedija - ljubav je njezin moto i životni pokretač.

Raspjevanim videom u kojem joj je klavirska pratnja suprug Darko Domitrović otpjevala je jednu od svojih najdražih pjesama jer - kako kaže diva kazališta Komedija - ljubav je njezin moto i životni pokretač.

Naša operetna diva Sandra Bagarić uz klavirsku pratnju supruga Darka Domitrovića otpjevala je pjesmu "Ja ljubim", autora Ivice Šerfezija. Video je objavila na svom Instagramu, a povod je godišnjica njezinog braka.

‘‘Ova pjesma je priča moga života, moja životna filozofija i ovom pjesmom mi slavimo na današnji dan godišnjicu našeg braka. Neka nam život i dalje bude pjesma. I da, sretan svima dan glazbe. Ljubite i budite ljubljeni‘‘, poručila je pjevačica iza koje je 27 godina sretnog braka u kojem je dobila sinove Marka (24) i Lovru (20).

Ovo proljeće proslavila je i pedeseti rođendan, a na jesen će obilježiti i 30 godina uspješne karijere. Zvijezda zagrebačkog kazališta Komedija, poznata je po svom zaraznom osmijehu i zvonkom glasu kojeg često mogu čuti i šetači zagrebačkih parkova i šuma gdje Sandra održava kondiciju. Uz brzi korak, pjesma je njezina pratnja u samotnim šetnjama, a baš legendarna pjesma ‘‘Ja ljubim‘‘, koja se proslavila s filmom ‘‘Dnevnik malog Perice‘‘ u izvedbi Mirjane Bohanec, najdraža joj je muzička kulisa jer ljubav je njezin životni moto i pokretač. Supruga Darka upoznala je na zagrebačkoj Muzičkoj akademiji i kako je već mnogo puta otkrila, u njega se zaljubila na prvi pogled i zaprosila ga. Vjenčali su se na prvi dan ljeta nakon pet godina veze, a brak ju je naučio toleranciji i tome da nije uvijek u pravu.

image

Sandra Bagarić i Darko Domitrović u braku su 27, a u vezi 33 godine

MARKO TODOROV CROPIX

Nedavno je dala veliki intervju za magazin Gloria Glow u kojem je i nama zapjevala svoju najdražu pjesmu te poručila kako svog muža ljubi već 33 godine i da se nada da će još toliko.

U intervjuu za Gloria Glow komentirala je kakve su joj pedesete, otkrila kakav je njezin odnos prema estetskim zahvatima, boji li se starenja i po čemu je Bosanka.

Linker
22. lipanj 2024 08:38