MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Neočekivana ljubav

Nova ljubav u Hollywoodu - Sean Penn sreću pronašao s tajanstvenom moldavskom manekenkom

Svjetski mediji raspisali su se o novoj ljubavi legendarnog glumca koji iza sebe ima nekoliko propalih brakova.

Svjetski mediji raspisali su se o novoj ljubavi legendarnog glumca koji iza sebe ima nekoliko propalih brakova.

Sean Penn (64), poznati američki glumac i redatelj, ponovno je u središtu pozornosti, ovaj put zbog nove romantične veze s moldavskom manekenkom Valerijom Nicov (30). Ova neočekivana ljubavna priča izazvala je veliko zanimanje medija i njegovih obožavatelja, pa nije čudo da su ih fotografi počeli pratiti u stopu.

Par je nedavno prvi put viđen u Madridu, a nakon romantičnog putovanja u Španjolsku, vratili su se zajeDno u Sjedinjene Države. Paparazzi su ih uhvatili na losanđeleškom međunarodnom aerodromu, gdje su izgledali opušteno i ležerno. Penn je nosio mornarsko plavu jaknu preko košulje i široke cargo hlače, dok je Nicov bila odjevena u crno-bijelu kombinaciju s kardiganom prebačenim preko ramena i kaubojskim čizmama.

image

Sean Penn i Valeria Nicov

LIONSSHARENEWS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Holivudski glumac poznat je po svojoj burnoj ljubavnoj prošlosti i nekoliko propalih brakova. Od 1985. do 1989. godine bio je u braku s pop kraljicom Madonnom (66), a zatim s glumicom Robin Wright (58) od 1996. do 2010. godine. Njegov posljednji brak s glumicom Leilom George (32) trajao je samo godinu dana, od 2020. do 2021. godine.

U intervjuu koji je dao za Hollywood Authentic u travnju 2022. godine, otvoreno je priznao da je on kriv za propast braka s Leilom. Rekao je da je bio "vrlo nemaran" i da je prioritizirao druge stvari, poput opojnih sredstava, umjesto svoje supruge. Zanimljivo je da je kao jedan od razloga za propast njihova braka naveo i političku situaciju u SAD-u jer je gledanje "Trumpove ere" postalo depresivno za njega i učinilo razliku u godinama između njega i supruge još primjetnijom. Dodao je i kako si nakon nekoliko neuspjelih brakova, želi ostati "slobodan" čak i ako uđe u novu vezu. "Ako ću biti u vezi, i dalje ću biti slobodan, ili neću biti u njoj. Neću sam sebe povrijediti. Ne osjećam da će mi srce ponovno biti slomljeno zbog romantike", izjavio je za New York Times.

image

Sean Penn i Leila George snimljeni 2019. na odmoru
u talijanskom Positanu

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image

Madonna i Sean Penn na proslavi njezina 31. rođendana u Los Angelesu

DAVE LEWIS/SHUTTERSTOCK
image

Sean Penn i Robin Wright na premijeri filma "Forrest Gump‘" 1994. godine u Los Angelesu

BEI/SHUTTERSTOCK

O Valeriji Nicov ne zna se mnogo, osim da je rođena u Moldaviji i da radi kao manekenka. Njezina visina i elegancija privukle su pažnju javnosti, posebno u usporedbi s Pennom koji je visok 173 cm. Na profilu na Instagramu prati je gotovo 17 tisuća ljudi s kojima uglavnom dijeli fotografije iz poslovnog svijeta. Vijest o njihovoj vezi izazvala je različite reakcije javnosti jer dok neki podržavaju njihovu ljubav bez obzira na razliku u godinama, drugi su skeptični prema ovakvim vezama u Hollywoodu.

Sean je inače nedavno završio snimanje filma Paula Thomasa Andersona "Bitka kod prijelaza Baktan", koji se opisuje kao moderna adaptacija postmodernog romana Thomasa Pynchona "Vineland" iz 1990. godine. Osim glume, bavi se i produkcijom. Trenutačno je izvršni producent biografskog filma o Anni Politkovskoj "Riječi rata" i drame "Peti rujan" o talačkoj krizi na Olimpijskim igrama u Münchenu 1972. godine.

image

Na filmskom festivalu u Cannesu prošle godine

EARL GIBSON III/SHUTTERSTOCK
Linker
06. listopad 2024 08:53