Par je u braku od 2015., a zajedno imaju dvoje djece s kojima se rijetko pojavljuju u javnosti

 STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK
na košarkaškoj utakmici

Ne pokazuju ih često u javnosti: Mila Kunis i Ashton Kutcher viđeni u rijetkom izlasku s djecom

Jedan su od najpoznatijih holivudskih parova, ali o svom privatnom životu nerado govore u javnosti.

Jedan su od najpoznatijih holivudskih parova, ali o svom privatnom životu nerado govore u javnosti.

Mila Kunis i Ashton Kutcher pojavili su se na košarkaškoj utakmici sa svoje dvoje djece koje su dosad čuvali daleko od očiju javnosti. Jedan od omiljenih holivudskih parova i inače je poznat po tome što rijetko govore o svom privatnom životu, a naročito o svojoj djeci. No ovog su puta napravili iznimku. Fotografi su ih "uhvatili" s devetogodišnjom kćeri Wyatt i sedmogodišnjim sinom Dimitrijem na košarkaškoj utakmici u Los Angelesu u vidno dobrom raspoloženju.

image

Obitelj se dobro zabavljala na košarkaškoj utakmici u Los Angelesu

BRIAN ROTHMULLER/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA

Mila i Ashton upoznali su se još u tinejdžerskim danima na setu popularnog televizijskog serijala "Lude sedamdesete" u kojem su glumili ljubavni par, ali su najprije godinama bili samo dobri prijatelji.

Zanimljiv je podatak i taj što je glumac bio prvi dečko kojeg je Mila poljubila u svojem životu, i to pred kamerama, a tek je godinama nakon toga javno priznala da je već tada bila zaluđena njime. Ipak, prohodali su nakon što je Ashton okončao svoj brak s petnaest godina starijom kolegicom Demi Moore. Na dodjeli Zlatnih globusa 2013. ponovno su se sreli i dogovorili za spoj, a vjenčali se dvije godine kasnije.

image

Par je u braku od 2015., a zajedno imaju dvoje djece s kojima se rijetko pojavljuju u javnosti

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

Danas su jedan od najimućnijih parova na svijetu, ali jednom su prilikom u podcastu Daxa Sheparda "Armchair Expert" otkrili kako ništa od toga što posjeduju neće ostaviti svojoj djeci. Glumac je tada objasnio i zašto.

"Ne stvaramo bogatstvo za djecu, a novac ćemo nakon naše smrti dati u dobrotvorne svrhe ili za razne druge stvari. Požele li naša djeca pokrenuti posao i pokažu li nam dobar poslovni plan, uložit ćemo u njega, ali novac neće dobiti tek tako", otkrio je Ashton.

Linker
16. lipanj 2024 16:50