Na premijeri filma ‘Furiosa: A Mad Max Saga‘ u Cannesu

 EARL GIBSON III/SHUTTERSTOCK
NAPOKON SE OGLASILA

Naomi Campbell potvrdila nagađanja kako je postala majka u pedesetima: "Nikad im nisam tražila oca"

Manekenka se napokon oglasila po pitanju majčinstva, dodajući kako ju je nova uloga uvelike promijenila i ispunila srećom.

Manekenka se napokon oglasila po pitanju majčinstva, dodajući kako ju je nova uloga uvelike promijenila i ispunila srećom.

Otkako je postala majka, britanska manekenka Naomi Campbell bori se sa znatiželjnim upitima kako je ostvarila san o majčinstvu te je li djecu, trogodišnju kćer i jednogodišnjeg sina rodila ona ili surogat majka? Poznato je da majčinstvo u 50-im godinama nije baš jednostavno ostvariti, no "Crna pantera" odbijala je dati uvid u osobne odluke. Primjerice, u razgovoru za Vogue u veljači 2022. rekla je tek to da njezina kćer (tada je imala samo djevojčicu) nije posvojena. Ipak, u nedavnom razgovoru za Times, 54-godišnja ikona modnih pista detaljnije se osvrnula na svoje majčinstvo. Prvi put otkako joj se ostvarila ta žarka želja rekla je da su njezina djeca došla na svijet uz pomoć surogat majke. Na pitanje je li se obratila za pomoć surogat majci, manekenka je odgovorila: "Jesam. Nadam se boljem svijetu za moju djecu. Oni su 110 posto moj prioritet."

Rekla je i to da nikada nije tražila oca za svoju djecu, da to nema namjeru napraviti i sretna je što je "samohrana majka baš kao što je to bila i njezina mama". "Moje bebe su mi sve. Samo zbog njih se bojim budućnosti", priznala je slavna manekenka koja u intervjuu ipak nije otkrila imena koja je odabrala za trogodišnju kći i jednogodišnjeg sina. Ipak, komentirala je kako ne bi svojoj kćeri dopustila da radi sa samo 15 godina i da u tinejdžerskim godinama uđe u svijet modelinga. Naime, Naomi je sa samo 15 godina odradila svoje prvo modno snimanje.

image
Vogue

"Nisam sigurna da bih joj to dopustila, to je nemilosrdan svijet", kazala je slavna manekenka koja je sa svojom kćerkicom ipak pozirala za Vogue, što joj je i jedna od najdražih naslovnica. Tim snimanjem svoju 8-mjesečnu kćerkicu predstavila je svijetu, ali se pobrinula da je bebino lice okrenuto prema njoj. Odmah nakon objave sretne vijesti krenula su nagađanja o tome je li, kao i mnoge druge zvijezde, dijete dobila pomoću surogat majke, ali Naomi se tek sada oglasila oko toga i potvrdila nagađanja. Uz to, priznala je kako je zabrinuta jer mlađe generacije ne žele imati djecu jer misle da im u ovoj ekonomskoj klimi ne mogu omogućiti dobar život.

image

Naomi na Met Gali u svibnju ove godine

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

"Čula sam od mnogo mladih djevojaka da je preskupo imati djecu, ali uvijek im kažem. ‘Predomislit ćete se, željet ćete biti mame‘. Razumijem da je teško, ali moja mama nije imala ništa i uspjela je - i vrijedilo je", poručila je na kraju.

Linker
20. lipanj 2024 11:17