OCONNOR/ARROYO/AFF-USA/SHUTTERSTOCK
USPJEŠNA KOLUMBIJKA

Nakon parfema i donjeg rublja, slavna glumica predstavlja novi poslovni pothvat - ¡Díos Mio!

¡Díos Mio! kava odaje počast uzgajivačicama kave u Kolumbiji koje neumorno i pedantno rade svoj posao, a dolazi u tri varijante - Sweetness (slatkoća), Balance (balans) i Strength (snaga).

¡Díos Mio! kava odaje počast uzgajivačicama kave u Kolumbiji koje neumorno i pedantno rade svoj posao, a dolazi u tri varijante - Sweetness (slatkoća), Balance (balans) i Strength (snaga).

Zvijezda serije "Moderna obitelj" Sofía Vergara obožava kavu pa je poželjela da njezini obožavatelji započinju svoje dane uz šalicu vrhunskog autentičnog kolumbijskog okusa te osmislila brend ¡Díos Mio! Prijevod španjolskog imena bio bi "moj Bože!" što je "uobičajen izraz kojeg Latinoamerikanci koriste kada su nečim oduševljeni", navodi se u priopćenju za javnost. “Liniju kave ¡DÍOS MIO! pokrenula sam iz osobne potrebe. imam vrlo visoka očekivanja kada je u pitanju kava i zaista sam bila iznenađena koliko je teško pronaći kvalitetnu kavu u Los Angelesu u kojem živim", otkrila je Vergara za People.

Surađivala je s Nacionalnim savezom uzgajivača kave Kolumbije kako bi bila sigurna da su njezini proizvodi izrađeni od autentičnih kolumbijskih zrna. Tri ¡Díos Mio! mješavine - Sweetness (slatoća), Balance (balans) i Strength (snaga) - napravljene su od tih zrna i svaka prezentira izraz poštovanja prema različitim kvalitetama i karakteristikama kolumbijskih žena.

image

S novim brendom želi podržati kolumbijske žene koje rade u industriji kave

"Uzbuđena sam što usmjeravamo pažnju na uzgajivačice kave u Kolumbiji koje neumorno i pedantno rade to što rade. Ispijanje i uživanje u kavi odavno je tradicija u našoj svakodnevici i sretna sam što konačno možemo podijeliti s vama ¡DÍOS MIO!", dodaje Vergara. Sweetness (slatkoća) lagano je pržena i inspirirana bakinim zagrljajem. Mogla bi se opisati kao šalica "nježne" kave s voćnom notom i prstohvatom kiselosti. Srednje pržena zove se Balance, a donosi note orašastih plodova, bijele čokolade i smeđeg šećera. Naziv i mješavina okusa inspirirani su ženama koje usklađuju posao, obitelj i strast prema kavi. Snaga, tamno pržena, zaokružuje trostruku mješavinu i odaje počast moćnim kolumbijskim ženama u uzgoju kave. U ovoj posljednoj dolaze do izražaja naznake kakaa i okusa dima zbog "pretjerane karamelizacije".

image

Sofia je predstavila tri vrste kave

Vergara je već dokazala svoj nepogrešiv ukus za kavu u nizu isječaka objavljenih na Netflixovom Instagram profilu u veljači, za svoju ulogu u seeriji "Griselda". U videima je kolumbijska zvijezda isprobala pet različitih šalica kave kako bi vidjela može li pogoditi vrstu i način kuhanja. "Jako cijenim to što sam razvila vještinu u kojoj mogu prepoznati različite vrste kave i čak vam mogu reći na koji način su pripremljene”, objasnila je Vergara na početku videa. U svakoj je rundi pijuckala kavu i pogađala i uspjela je u svih pet testova te time dokazala da je vrsna poznavateljica kave

Sve tri verzije Vergarine kave - Sweetness, Balance i Strength dostupne su u varijanti cjelovitog zrna, mljevene, kao K-Cups ili Nespresso kapsule. Ljubitelji kave mogu je naručiti online s Walmart.com ili ¡Díos Mio! službene stranice, ali dostava je trenutačno dostupna samo u SAD-u. Sofia Vergara, osim što je uspješna glumica koja je nedavno oduševila ulogom u seriji "Griselda" a najpoznatija je po ulozi Glorije u seriji "Moderna obitelj", iza sebe ima nekoliko uspješnih poslovnih pothvata među kojima je i linija parfema te linija kupaćih kostima koju je kreirala za Walmart.

Linker
28. lipanj 2024 00:59