XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Neočekivani prekid

Miljenik žena opet je solo: Harry Styles nakon samo 14 mjeseci prekinuo s glumicom

Slavni britanski glazbenik nedavno se prijateljima povjerio da je sretan, zaljubljen i da želi obitelj s godinu dana mlađom Taylor Russell pa je njihova odluka da krenu odvojenim putevima mnoge iznenadila.

Slavni britanski glazbenik nedavno se prijateljima povjerio da je sretan, zaljubljen i da želi obitelj s godinu dana mlađom Taylor Russell pa je njihova odluka da krenu odvojenim putevima mnoge iznenadila.

Obožavateljice slavnog britanskog glazbenika Harryja Stylesa opet imaju razlog za veselje jer ako je vjerovati informacijama koje stižu iz njegovog bliskog kruga pjevač i gitarist ponovno je solo. Nakon samo 14 mjeseci veze okončao je svoju ljubav s glumicom Taylor Russell, a prema pisanju Daily Maila odluku o prekidu donijeli su tijekom nedavnog putovanja u Japan. Par je posljednji put snimljen zajedno u travnju i to tijekom bicikliranja ulicama Tokija.

Nedugo nakon toga 29-godišnja glumica stigla je na Met Galu bez godinu dana starijeg glazbenika i odmah pokrenula glasine o nevoljama u raju koje su samo dodatno rasplamsale izjave koje stižu od njihovih prijatelja koji tvrde da je par prekinuo. "Harry i Taylor više nisu zajedno. Nakon putovanja u Japan prošli su kroz težak period i neko su vrijeme bili razdvojeni. On je bio u Americi, a ona u Londonu. Bili su divan par i bilo je očito da je Taylor usrećila Harryja, ali stvari su nedavno neočekivano promijenile pa su oboje odlučili uzeti pauzu i vidjeti što će dalje", kazao je izvor za britanske medije.

image

Kanadska glumica Taylor Russell sama je stigla na Met Galu i time odmah pokrenula glasine o nevoljama u raju

ANGELA WEISS AFP

Informacija o naglom prekidu mnoge je ostavila u šoku jer su se mediji u ožujku raspisali da je Harry sretan, zaljubljen i spreman za novo poglavlje u životu. "Harry se osjeća kao da je proživio već deset života, ali jedno je sigurno - njegove tridesete neće biti nimalo slične njegovim dvadesetima Doživio je svu slavu koju bi itko mogao poželjeti. Sada je spreman za sljedeće poglavlje. On je zaljubljen u Taylor. Želi obitelj s njom i to je sljedeća faza njegova života", izjavila je tada osoba bliska glazbeniku, no kako stvari sada stoje čini se da ipak ništa od toga.

image
DOUG PETERS/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Inače, Harry Styles slovi za velikog zavodnika i miljenika žena, a prije Taylor Russell u vezi je bio s glumicom Olivijom Wilde, a ljubio je i slavnu kolegicu Taylor Swift, manekenke Kendall Jenner, Emily Ratajkowski, Camille Rowe te voditeljicu X-Factora Caroline Flack koja je tragično preminula u veljači 2020. godine.

Linker
14. lipanj 2024 17:54