Lana Jurčević

 TOMISLAV KRIšTO/CROPIX
Poljubac u suton

Lana Jurčević otputovala je na prvi obiteljski odmor pa objavila fotografiju partnera kojeg ne viđamo često

Zagrebačka pjevačica i njen partner Filip Kratofil poljupcem su proslavili putovanje na Ibizu, a kako joj izgleda svakodnevica s kćeri glazbenica je nedavno ekskluzivno otkrila za Gloriju.

Zagrebačka pjevačica i njen partner Filip Kratofil poljupcem su proslavili putovanje na Ibizu, a kako joj izgleda svakodnevica s kćeri glazbenica je nedavno ekskluzivno otkrila za Gloriju.

Zagrebačka pjevačica Lana Jurčević privodi rodiljni dopust kraju i uskoro se vraća na glazbenu scenu. Kako bi uz što više energije dočekala novo poglavlje u karijeri, ono u kojem će se publici predstaviti i kao mama malene Mayle Lily, zapustila se s partnerom Filipom Kratofilom i njihovom šestomjesečnom kćerkicom na prvi odmor na kojem uživaju kao tročlana obitelj. Pop zvijezda i njezin životni te poslovni partner izabrali su Balearske otoke, točnije Ibizu. Kako se provode, otkrila je u svojoj objavi na Instagramu: fotografija Laninog i Filipovog poljupca u suton "priča" više od ikakvih riječi. Dodajmo i to da je prije putovanja u ekskluzivnom intervjuu za Gloriju ispričala kako izgledaju pripreme za povratak na pozornicu, otkrila kome malena Mayla Lily više nalikuje te kako se snašla u najvažnijoj ulozi u životu.

Podsjetimo, pop zvijezda je prošlog ljeta objavila da čeka svoje prvo dijete, a nedugo nakon objave, otkazala je zakazane koncerte zbog zdravstvenih razloga. Pokazalo se da mora čuvati trudnoću, a koliko je to razdoblje bilo izazovno, Lana je otkrila u objavi na Instagramu potkraj kolovoza prošle godine.

"Neka ova priča bude posvećena svim ženama od kojih su me dijelili samo zidovi i pokoji bolnički krevet, svim onim ženama koje su tu bile i prije i bit će nakon mene, svim ženama koje prolaze toliko toga, a da o tome ne znamo ništa, da ih ne vidimo i ne čujemo nigdje jer hej, o tome se "ne priča" - to se ne dijeli sa svijetom, to je toliko bolno i osjetljivo da to skrivaš samo za sebe i možda svoj najuži krug ljudi, ako i to... Te žene ne srećemo nasmijane na ulicama i oko sebe, ne gledamo njihove trudničke, savršene slike na društvenim mrežama... Neka ova priča bude posvećena svim lavicama koje se svaki dan bore za svoje bebe, na ovaj ili onaj način, za sve žene i parove koji se bore s tim da postanu roditelji... Priznajem, trebalo mi je više od 50 dana da skupim snage i hrabrosti da pustim ovo van i ogolim se. Da, primila sam više od 70 doza antibiotika u 40 dana u bolnici, milijun pikanja u vene koje više nisu imale snage, krvarenje, komplikacije, gomila neizvjesnosti... ali sve će to jednom biti zaboravljeno... Nadam se ipak - za neki viši smisao", objavila je Lana čija se beba rodila u studenom prošle godine.

Danas je sve drugačije, sve što je bilo teško sad je zaboravljeno dok svoju bebu uspavljuje u naručju. Koliko joj sada i tijekom izazovnog razdoblja znači partnerova podrška kojeg rijetko objavljuje na društvenim mrežama, otkrio je njihov poljubac na Ibizi. Nema sumnje da će se Lana, osnažena i puna vibracija koje je upila u jednom od najpopularnijih europskih ljetovališta, vratiti u Zagreb i nastaviti ondje gdje se privremeno zaustavila prošlog ljeta.

Linker
20. lipanj 2024 17:12