Kylie Minogue proslavila je 56.rođendan

 ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK
Poseban dan

Kylie Minogue proslavila 56. rođendan pa fotografijama iz djetinjstva raznježila pratitelje

Australska pjevačica koja je dosad prodala 80 milijuna albuma diljem svijeta, nedavno je izjavila da ju je šestomjesečni boravak u Las Vegasu učinio još čvršćom, ali i autentičnijom osobom.

Australska pjevačica koja je dosad prodala 80 milijuna albuma diljem svijeta, nedavno je izjavila da ju je šestomjesečni boravak u Las Vegasu učinio još čvršćom, ali i autentičnijom osobom.

Radna proslava rođendana australsku pop zvijezdu Kylie Minogue nije omela da svoj poseban dan obiježi s nekoliko fotografija iz djetinjstva kojima je raznježila fanove. Svoj 56. rođendan obilježila je sa stilom, pozirajući u crnoj haljini bez naramenica s višeslojnom suknjom, ispružena na mekoj fotelji s tim da je objavu upotpunila s nekoliko nostalgičnih, preslatnih fotografija koje prikazuju nju kao preslatku djevojčicu. Kylie se svojim obožavateljima javila nedugo nakon što je objavljeno da će najvjerojatnije produžiti nastupe u dvorani Voltaire, u lasvegaškom Venetian Resortu. Njeni šestomjesečni nastupi bili su hvaljeni i posjećeni, a angažman joj je stigao nedugo nakon što joj je potkraj prošle godine objavljen 16. studijski album "Tension". Na krilima hita "Padam Padam" s tog nosača zvuka, ostvarila je dvadeset unosnih nastupa u luksuznom resortu, a čini se da joj je početkom ovog mjeseca, kad joj je istjecao ugovor, stigla nova poslovna ponuda.

"Bilo je nevjerojatno. Nisam baš znala što mogu očekivati, ali moj je show postao poput Studija 54!", prokomentirala je za People pop zvijezda gracilne građe, koju i u pedesetim godinama nazivaju "džepna Venera". Dosad je prodala preko 80 milijuna nosača zvuka diljem svijeta, karijeru joj je u studenom 2023. oživio novi album kojim je potvrdila da se ponovno izborila za mjesto među najvećim zvijezdama u glazbenoj industriji. Recimo i to da dobro svira violinu i glasovir, dokazala se kao glumica - imala je, primjerice, ulogu i u trima Oscarom nagrađenim filmom "Zemlja nomada", a njezina karijera rijedno je vrijeme bila na čekanju zbog zdravstvenih problema. Naime, u 36. godini oboljela je od raka dojke.

Sunarodnjake je ta vijest šokirala: želju da pobijedi opaku bolest uputio joj je i tadašnji australski premijer John Howard. Danas se s njezinim zdravljem sve u redu, a najteže je dane ostavila iza sebe. Pjevačica je uoči rođendana otkrila i da su je nastupi u Las Vegasu promijenili: kako je vrijeme prolazilo, postala još više svoja i ‘divlja‘, što je dodatno razgalilo njene fanove.

Linker
22. lipanj 2024 13:40