Kate Hudson

 CINZIA CAMELA/LIVEMEDIA/SHUTTERSTOCK CINZIA CAMELA/LIVEMEDIA/SHUTTERSTOCK
Nimalo laka odluka

Kate Hudson otkrila zbog čega je godinu dana izbjegavala dejtove i što je u tom periodu spoznala

Popularna glumica gostovala je u podcastu "Call Her Daddy" u kojem je otvoreno pričala o svom odrastanju, životnim i karijernim planovima, ali i burnom ljubavnom životu.

Popularna glumica gostovala je u podcastu "Call Her Daddy" u kojem je otvoreno pričala o svom odrastanju, životnim i karijernim planovima, ali i burnom ljubavnom životu.

Glumica Kate Hudson u posljednjoj epizodi popularnog podcasta "Call Her Daddy" sasvim otvoreno progovorila je o svom ljubavnom životu i, između ostalog, otkrila veliku odluku koju je donijela u svojim tridesetima nakon razgovora sa svojim terapeutom. "Uzela sam si cijelu godinu oduška i bila potpuno sama. Pomislila sam da neću izdržati i da će biti puno teže, ali zapravo bilo je super", podijelila je Hudson s voditeljicom Alex Cooper i otkrila da je kroz taj proces prošla prije otprilike petnaestak godina.

"Bila sam u periodu života gdje sam shvatila da više ne mogu ponavljati uvijek iste obrasce. Imala sam sjajnog terapeuta koji je rekao da mi može pomoći, ali da prvenstveno ja to moram učiniti", istaknula je i dodala da joj je bilo poprilično izazovno jer sama sebe smatra osobom koja voli flertati i koketirati. "Odluka je podrazumijevala da moram zaustaviti baš sve. Tako da u jednom trenutku više nisam smjela nikome dati svoj broj i niti slati poruke", pojasnila je. Objasnila je kako ju je proces na čudan način osnažio, iako je u više navrata bilo poprilično zahtjevno jer joj je počelo utjecati na raspoloženje koje uključuje i sam libido.

"Budući da smo prolazili kroz razne specifične vrste terapije, radilo se zapravo o otkrivanju određenih stvari koje su mi se događale. A onda sam doživjela jedno određeno shvaćanje same sebe koje je bilo vrlo emotivno za mene i pomoglo mi u procesu", priznaje Hudson. Nakon terapije počela "vidjeti stvari puno jasnije". "Nisam imala nikakvu želju da radim bilo što što ima veze s potenciranjem flerta. Godinu dana kasnije terapeut mi je rekao: "U redu, mislim da opet možeš flertati", otkrila je glumica.

Zvijezda filma „Kako se riješiti frajera u 10 dana” ispričala je da iako su joj muškarci ponovno počeli slati poruke, a ona više nije imala isti pristup koketiranju i odnosu prema muškarcima. Kad se osvrne iza sebe smatra da joj je to razdoblje pomoglo u pronalasku svog zaručnika Danny Fujikawa. Par je zaručen od 2021. i zajedno imaju petogodišnju kćer Radi Rose. Hudson je također majka dva sina: Rydera Robinsona ima s bivšim suprugom Chrisom Robinsonom, a Binghama s bivšim zaručnikom Matom Bellamyjem.

Glumica se u podcastu osvrnula i na svoj nedavni ulazak u glazbene vode što njezinoj vjernoj publici nije bilo veliko iznenađenje s obzirom na to da nas je 2015.godine oduševila gostovanjem u popularnoj seriji "Glee", gdje je u ulozi profesorice plesa Cassandre July, pokazala svoje izuzetne plesne i vokalne vještine.

Linker
22. lipanj 2024 22:58