BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Bajkovite lokacije

Iz Pariza s ljubavlju! Heidi Klum snimila prvu kampanju za brend koji i sama obožava, rezultat je čaroban

Jedna od najuspješnijih i najslavnijih njemačkih manekenki stigla je u Pariz povodom snimanja editorijala za L‘Oréal Paris, čija je zaštitno lice postala prije nekoliko mjeseci.

Jedna od najuspješnijih i najslavnijih njemačkih manekenki stigla je u Pariz povodom snimanja editorijala za L‘Oréal Paris, čija je zaštitno lice postala prije nekoliko mjeseci.

Heidi Klum (51) snimila je svoju prvu kampanju za L‘Oréal Paris, nakon što je u svibnju ove godine potvrđeno da je postalo zaštitno lice brenda, čime je upisala novi uspjeh u svojoj bogatoj karijeri. Ovom se ulogom pridružila skupini cijenjenih ambasadorica renomiranog brenda, uključujući glumicu Andie MacDowell, pjevačicu Celine Dion, glumice Evu Longoriju i Helen Mirren te druge.

Svoju nadolazeću kampanju snimila je na poznatim pariškim lokacijama, između ostalog i ispred pariškog muzeja Louvre gdje su je primijetili i paparazzi koji su se zatekli u blizini. Na sebi je nosila elegantnu crno odijelo koje se sastojalo od sakoa otvorenih ramena i hlača klasičnog kroja. Cijelu kombinaciju upotpunila je i zlatnim naušnicama, dok joj je kosa ležerno padala niz ramena.

"Oduševljena sam što mogu reći da sam se pridružila obitelji L‘Oréal Paris! Ponosna sam što radim s brendom koji osnažuje žene svih dobnih skupina . Jedva čekam avanture koje su pred nama", poručila je putem društvenih mreža nakon što je objavljena vijest o njoj kao novoj ambasadorici, a u svojoj je ulozi debitirala na Filmskom festivalu u Cannesu. Vizažistica Linda Hay tada je obožavateljima pružila pogled izbliza na njezin besprijekoran make-up.

Ovo partnerstvo Klum savršeno odgovara jer i sama dugi niz godina koristi njihove proizvode pa se u njihovu učinkovitost uvjerila i iz prve ruke. Primjerice, u jednom od intervjua za Elle UK iz srpnja 2020. godine, rekla je da njezina 15-minutna rutina šminkanja uključuje uvijanje trepavica i nanošenje L‘Oréal maskare za volumen.

Linker
23. rujan 2024 16:36