Ivan Rakitić i Raquel Mauri

 INSTAGRAM
NA ODMORU

Ivan Rakitić uživa s obitelji u bajkovitom Disneylandu, za slatki izlet svi su se modno uskladili

I dok nogometna euforija trese Lijepu Našu i ostatak Europe, naš bivši Vatreni uživa u preslatkim obiteljskim trenucima

I dok nogometna euforija trese Lijepu Našu i ostatak Europe, naš bivši Vatreni uživa u preslatkim obiteljskim trenucima

Ivan Rakitić, bivši nogometni reprezentativac uživa u odmoru sa svojom suprugom i kćerima čime se pohvalio i na svom profilu na Instagramu te se javio iz bajkovitog pariškog Disneylanda.

"Uživanje u čaroliji Disneylanda", napisao je Ivan uz fotografije na kojima pozira sa suprugom Raquel Mauri i njihove dvije djevojčice. Cijela obitelj se modno uskladila, u kombinacije s Disney motivima, a sudeći prema fotografijama bio je to provod za pamćenje.

Ivan kao nogometni reprezentativac umirovio 2020. godine, iste godine kada je prešao iz Barcelone u Sevillu, a prije šest mjeseci je počeo igrati za saudijski klub Al-Shabab. Iza njega je uspješna reprezentativna karijera. Za A reprezentaciju debitirao je 2007. godine, a potom i sudjelovao na brojnim velikim turnirima, uključujući Europska prvenstva 2008., 2012., 2016. i Svjetska prvenstva 2014. i 2018. godine. Bio je ključni igrač hrvatske reprezentacije koja je došla do finala Svjetskog prvenstva 2018. godine, gdje su izgubili od Francuske.

Nedavno je za španjolske novine AS kazao da je hrvatska reprezentacija sjajan spoj starijih iskusnih igrača i mlađih koji su napravili velik iskorak u karijeri. "Naravno da sam uzbuđen jer volim nogomet i svoju reprezentaciju, a osjećat ću jednako i za deset godina", izjavio je 36-godišnji Ivan Rakitić. Dodao je da će Europsko prvenstvo gledati doma uz suprugu i djecu.

"Odluku da prestanem igrati za reprezentaciju donio sam teško. Moja obitelj se bila puno žrtvovala zbog mene pa je bio trenutak da donesem odluku za suprugu i kćeri", ispričao je Rakitić uoči početka Europskog nogometnog prvenstva.

Ivan i Raquel upoznali su se 2011. godine u Sevilli kada je on potpisao ugovor za istoimeni nogometni klub. Raquel je tada radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometašu. "Raquel je uvijek govorila da mora raditi, pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno", otkrio je nogometaš jednom prilikom.

Vjenčali su se 2013. godine na intimnoj ceremoniji, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali i danas su ponosni roditelji kćeri Althee i Adare.

Linker
24. lipanj 2024 17:18