johnny depp

 DOUG PETERS/PA IMAGES/PROFIMEDIA
Nema interesa

Imanje Johnnyja Deppa na jugu Francuske još uvijek traži novog vlasnika, a sada mu je i cijena drastično pala

Glumac je neko vrijeme živio s obitelji na jugu Francuske gdje je kupio cijelo selo koje se prodaje od 2015. godine.

Glumac je neko vrijeme živio s obitelji na jugu Francuske gdje je kupio cijelo selo koje se prodaje od 2015. godine.

Holivudski glumac Johnny Depp i francuska pjevačica i manekenka Vanessa Paradis nekad su bili jedan od najomiljenijih parova na sceni. Iako nikada nisu stali pred oltar zajedno su proveli 14 godina tijekom kojih su dobili dvoje djece 24-godišnju kćer Lily-Rose Depp i 22-godišnjeg sina Jacka Deppa. U vrijeme ljubavne idile često su uživali u Europi, a jedna od omiljenih destinacija bio im je jug Francuske gdje su rado provodili slobodne trenutke u vili koja već godinama traži novog vlasnika. Uskoro ga možda i napokon pronađe s obzirom na to da joj je cijena s vrtoglavih 23 milijuna dolara ovih dana spuštena na "samo" 13 milijuna.

image
EDOUARD OTT/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Riječ je o obiteljskoj vili na Azurnoj obali smještenoj unutar zaseoka iz 19. stoljeća koja je u stopostotnom vlasništvu slavnog glumca. Na 400 četvornih metara nalaze se dva bazena, 15 spavaćih soba, 14 kupaonica i skate park koji je zvijezda "Pirata s Kariba" dizajnirala za igru ​​svoje djece te vinski podrum koji je navodno bio uređen u gusarskom stilu. U okolici vile nalazi se restoran, seoska crkva kao i gostinjska kuća, a sve to Depp je kupio još 2001. godine nakon čega je godinama uređivao imanje prije nego što se obitelj tamo preselila. Johnny i Vanessa razišli su se 2012. godine, a on je imanje stavio na prodaju tri godine kasnije, međutim, čini se da impresivno područje koje je od tada oglašavano po cijenama u rasponu od 27 do preko 60 milijuna dolara nije pronašlo zainteresiranog kupca. Ni okolne drvne šume i polja maslina, čak ni vinograd koji je Johnny poklonio Vanessi 2007. godine povodom dovršetka njezina albuma "Divinidylle", nisu nikoga privukli.

image

Johnny je Vanessi poklonio vinograd 2007. godine

EDOUARD OTT/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image

Na imanju se nalazi i crkva

EDOUARD OTT/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Osim u francuskom selu, Johnny, Vanessa i njihova djeca neko su vrijeme živjeli i na luksuznoj jahti "Vajoliroja", koju je glumac nazvao po svojoj obitelji, uzevši prva dva slova imena svakog člana za što ga je inspirirala poznata piratska zastava Jolly Roger. Druge nekretnine koje je glumac nekada posjedovao uključuju pet vila u Hollywood Hillsu koje su sve bile susjedne, i koje je pretvorio u privatni kompleks, zatim nekoliko penthousea sa sjedištem u Los Angelesu koje je navodno prodao nakon razlaza s bivšom suprugom Amber Heard 2016. godine i farmu konja u Kentuckyju koju je darovao svojoj majci.

Johnny danas uživa u privatnosti svog doma u Velikoj Britaniji, točnije u vili s 12 spavaćih soba smještenoj na selu u Somersetu. U razgovoru za njihov lokalni časopis Somerset Life Johnny je otkrio zašto cijeni život baš na tom mjestu i poručio da jednostavno voli mjesta s karakterom. Dodao je i jako cijeni kulturu koju britanci njeguju, a naglasio je i da su izvrsni domaćini. "Britanci su cool i na ulici vas pozdravljaju kao da ste im susjed", zaključio je Depp.

Linker
20. lipanj 2024 22:59