Gordon Ramsay

 KEN MCKAY/ITV/SHUTTERSTOCK
Završio u bolnici

Gordon Ramsay doživio nesreću pa poslao važnu poruku: "Nosite kacige, da ju nisam imao ne bih bio živ"

Slavni kuhar poslao je važnu poruku nakon nezgode koja se dogodila ranije ovog tjedna u SAD-u i koja ga je ozbiljno potresla.

Slavni kuhar poslao je važnu poruku nakon nezgode koja se dogodila ranije ovog tjedna u SAD-u i koja ga je ozbiljno potresla.

Poznati britanski kuhar Gordon Ramsay (57) nedavno je doživio tešku biciklističku nesreću u SAD-u nakon koje se, kako je rekao, osjeća poprilično potreseno. U videu koji je objavio na društvenim mrežama pokazao je velike ljubičaste modrice na torzu zbog kojih je zatražio liječničku pomoć. "Želim s vama podijeliti jako važnu poruku - nosite kacige. Nije bitno koliko je putovanje biciklom kratko, nije bitno ni koliko su kacige skupe... nužne su. Osobito je važno da ih nose djeca", rekao je u videu.

"Želim vam svima poželjeti sretan Dan očeva, ali molim vas, molim vas, nosite kacigu. Da ju nisam nosio, iskreno, ne bih sada bio ovdje", poručio je Ramsay. U objavi na Instagramu podijelio je i fotografiju prije i poslije na kojoj se vidi znatno oštećenje njegove kacige. Rekao je da se nesreća dogodila ranije ovog tjedna u Connecticutu i zahvalio je kirurzima i medicinskim sestrama državne bolnice Lawrence and Memorial Hospital koji su se brinuli o njemu. Kako sam kaže, nije slomio nijednu kost niti pretrpio veće ozljede, ali je bio poprilično natučen "Boli me. Bio je to brutalan tjedan. I nekako to preživljavam", dodao je Ramsay, britanski kuhar rodom iz Škotske, ugostitelj, pisac i poznato televizijsko lice. Popularan je zbog svojih izvanrednih kuharskih vještina, televizijske karijere i prepoznatljivog žargona. Ramsayjevi restorani dobili su ukupno 16 Michelinovih zvijezda i trenutno ih drže ukupno 7, a njegova televizijska karijera, koja uključuje emisije poput "Hell‘s Kitchen", "MasterChef", "Kitchen Nightmares" i "Hotel Hell" donijela mu je međunarodnu slavu. Njegova izravna komunikacija bez dlake na jeziku čini ga jedinstvenim i zabavnim za gledatelje, dok njegova strast i perfekcionizam postavljaju visoke standarde u ugostiteljskoj industriji. Ramsay je također poznat po svojoj karizmatičnosti, iskrenosti i humanitarnom radu, a autor je i mnogih uspješnih kuharica.

Linker
23. lipanj 2024 18:00