BILJANA BLIVAJS/CROPIX
Stiže idući tjedan

Goran Višnjić osvanuo u neprepoznatljivom izdanju u posljednjoj sezoni Netflixove serije "Vikings: Valhalla"

Naš proslavljeni glumac pridružio glumačkom ansamblu poznatog povijesnog serijala koji s prikazivanjem kreće 11. srpnja, dan nakon otvorenja Dubrovačkih ljetnih igara gdje će igrati u predstavi "Ekvinocijo".

Naš proslavljeni glumac pridružio glumačkom ansamblu poznatog povijesnog serijala koji s prikazivanjem kreće 11. srpnja, dan nakon otvorenja Dubrovačkih ljetnih igara gdje će igrati u predstavi "Ekvinocijo".

Osim što ćemo našeg proslavljenog glumca Gorana Višnjića ovo ljeto nakon dugo vremena moći gledati na Dubrovačkim ljetnim igrama u predstavi ‘‘Ekvinocijo‘‘, na Netflix idući tjedan stiže serija ‘‘Vikings: Valhalla‘‘ u kojoj igra Erika Crvenog, oca Leifa Erikssona i Freydis Eriksdotter.

Višnjić je glumačko pojačanje u seriji čija je prva sezona prikazana 2022., a ova sezona najavljena je ujedno kao i posljednja te povijesne sage.

"Ovo će biti zabavno. Jedva čekam. Niste li obožavali prvu sezonu Vikinga? Odlična je", napisao je Višnjić na svojim društvenim mrežama još 2022. kada je saznao da će glumiti u seriji, a ovih se dana pohvalio scenama iz serije u kojoj izgleda neprepoznatljivo, poput pravog dugokosog i dugobradog Vikinga.

Radnja posljednje sezone smještena je u Englesku, 100 godina nakon događanja u prvom dijelu serijala, a bavi se napetostima između potomaka Vikinga i starosjedioca Engleza. Na seriji je radila i naša proslavljena majstorica maske Ana Bulajić Črček, a dio serijala snimao se u Dubrovniku.

image
BILJANA BLIVAJS CROPIX

Goran Višnjić ovih dana boravi u rodnom Šibeniku, a za koji dan odlazi u Dubrovnik gdje će se nastaviti posljednje probe za Vojnovićev ‘‘Ekvinocijo‘‘ u režiji Krešimira Dolenčića koji će se igrati na Posatu, najnovijoj festivalskoj lokaciji. Goran će u ‘‘Ekvinociju‘‘ igrati Niku Marinovića bogatog povratnika iz Amerike, a partnerica će mu biti Zrinka Cvitešić koja glumi Jele, njegovu mladenačku ljubav. Tako će po prvi put svoje glumačke snage na Dubrovačkim ljetnim igrama ujediniti dvoje domaćih glumaca sa zavidnom inozemnom karijerom. Predstava će biti na repertoaru od 27. do 31. srpnja, nakon čega i Zrinka i Goran odlaze na zasluženi odmor sa svojim partnerima i obiteljima, a o planovima su nedavno progovorili u intervjuu za Gloriju. "Čeka me odmor s klincima cijeli osmi mjesec, naravno ako ne uleti nešto novo. Znate da je naš glumački posao često takav, nepredvidiv", rekao je Višnjić.

image

Glumci Goran Višnjić i Zrinka Cvitešić

BILJANA BLIVAJS/CROPIX
Linker
04. srpanj 2024 11:24