FRED DUVAL/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK
Prinova u klanu

Georgia May, kći glazbene ikone Micka Jaggera, očekuje prvo dijete

Manekenka i dizajnerica objavila je sretnu vijest zbog koje će frontman Rolling Stonesa dobiti šesto unuče, a već je i trostruki pradjed.

Manekenka i dizajnerica objavila je sretnu vijest zbog koje će frontman Rolling Stonesa dobiti šesto unuče, a već je i trostruki pradjed.

Pred britanskom manekenkom Georgijom May Jagger, kćeri frontmana "The Rolling Stonesa" Micka Jaggera i teksaškog top modela Jerry Hall, razdoblje je slatkog i strpljivog iščekivanja. Na svijet će uskoro doći njezina prva beba, što je 32-godišnja dizajnerica potvrdila na svojem Instagram profilu. Otac prinove u brojnom klanu Jagger, njezin je životni partner, 27-godišnji američki skateboarder Cambryan Sedlick.

"Strpljivo čekamo našeg novog najboljeg prijatelja", stoji u objavi buduće mame na Instagramu. Samozatajan par dijeli život već tri godine i oduševljen je zbog značajnog događaja: bebi se, dakako, veseli i buduća baka, Jerry Hall te Mick Jagger, već peterostruki djed, koji ima čak i troje praunučadi.

image

Dan nakon što je objavila sretne vijesti, Georgia je uhvaćena u šetnji sa svoja dva ljubimca

GARRETT PRESS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Dodajmo i to da se nekadašnja manekenka, bivša supruga medijskog tajkuna Ruperta Murdocha, pohvalila prvim unučićem još 2020., kad je njezina starija kći, manekenka Elizabeth "Lizzy" Jagger (najstarija od četvero djece koje je Jerry Hall dobila s Mickom Jaggerom), postala mama. Lizzy je s partnerom, američkim producentom dokumentarnih filmova, Christopherom Behlauom, postala majka dječaka Eugena, navodi Daily Mail. Danas su mu četiri godine, a uskoro će na svijet stići njegov bratić ili sestrična.

Zanimljivo je i to da će dijete Georgije May imati sedmogodišnjeg ujaka - Deverauxa Jaggera, mini me verziju legendarnog rokera. Naime, on je najmlađi od osmero Mickove djece koju je dobio u vezi s američkom balerinom Melanie Hamrick, koja je tri godine mlađa od njegove kćeri Lizzy.

S obzirom na to da glazbena ikona ima još sedmero odrasle djece, ne čudi što je već peterostruki djed i trostruki pradjed. Naime, unuka Micka Jaggera, Assisi, već ima troje djece: Ezru, Romy i Rivera. Recimo i to da je majka Assisi, 52-godišnja dizajnerica nakita, Jade Jagger (druga najstarija od osmero djece Sir Micka Jaggera), opet postala mama u zrelim godinama: s drugim suprugom, grafičkim dizajnerom Adrianom Fillaryjem, 2014. godine dobila je sina Raya. Često dovodi dječaka na druženje s 31-godišnjom polusestrom Assisi i njezinom djecom, piše Daily Mail.

S obzirom na brojnost obitelji i isprepletene rođačke spone, buduća mama Georgia May Jagger suočit će se jednog dana s pojašnjavanjem razgranatog obiteljskog stabla svom djetetu. Međutim, nikad ju nije opterećivala velika obitelj, koliko god se javnosti činilo da je neobična. Evo što je o svojoj obitelji i teretu slave s kojim se nose svi članovi klana, rekla prošle godine za Harper‘s Bazaar.

image

Mick Jagger s kćeri Georgijom 2014. u Londonu

RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK

"Oduvijek sam htjela održati svoj život što je moguće normalnijim, još uvijek imam puno istih prijatelja iz djetinjstva i uvijek se trudim osigurati da imam puno vremena za sebe. Mislim da mi to stvarno pomaže da održim svoj život uravnoteženim," zaključila je dizajnerica.

Linker
20. lipanj 2024 12:59