Emma Roberts

 CHAD SALVADOR/SHUTTERSTOCK
Iz slavne obitelji

Emma Roberts: "Ako sam ja nepo baby, onda je to isto i George Clooney!"

Mlada američka glumica u podcastu je odgovorila hejterima koji smatraju da svoju karijeru može zahvaliti slavnoj teti Juliji Roberts i ocu Ericu.

Mlada američka glumica u podcastu je odgovorila hejterima koji smatraju da svoju karijeru može zahvaliti slavnoj teti Juliji Roberts i ocu Ericu.

Američka glumica Emma Roberts potječe iz poznate showbiz obitelji - odrastajući uz slavnu tetu, glumicu Juliju Roberts i oca, također glumca Erica Robertsa od malih je nogu bila okružena holivudskim blještavilom i poznatim osobama, a sada se osvrnula na prozivke da je nepo-beba. Djeca slavnih roditelja koja se odluče baviti javnim poslom često izazivaju negativne reakcije javnosti, koja sumnja u njihov talent, smatrajući da poslove dobivaju na njihov "račun".

"Uvijek se šalim i pitam: ‘Zašto nitko ne proziva Georgea Clooneya da je nepo-beba? Njegova teta Rosemary Clooney bila je ikona", konstatirala je 33-godišnja Emma gostujući nedavno u podcastu "Stol za dvoje" . Naime, Clooneyjeva teta proslavila se 40-ih i 50-ih godina prošlog stoljeća, bila je pjevačica i glumica koja se pojavila uz Binga Crosbyja u filmu "Bijelom Božić", a mogli smo ju gledati i jednoj od epizoda serije "Hitna služba" u kojoj je George glumio i koja ga je zapravo proslavila. Emma se osvrnula na činjenicu da se muškarce puno rjeđe nego žene zove "nepo bebama" iako je poznato da su mnogi, poput Nicholasa Cagea i Charlieja Sheena djeca holivudskih zvijezda.

Unatoč svom komentaru, Emma je rekla kako ne misli da bi itko trebao biti kažnjen zbog svojih obiteljskih veza jer u konačnici talent određuje nečiji put i ne postoji garancija za uspjeh. Dodala je i kako je svjesna loših strana zvjezdane slave, osobito nakon što je vidjela koliko je pažnje dobivala njezina teta Julia kao holivudska A-listerica.

"Vidjela sam izbliza kako to stvarno izgleda s mojom tetom Juliom. Zabavno je i sjajno, ali postoji i dio koji je stvarno zastrašujuć", odgovorila je na pitanje Brucea Bozzija koji ju je pitao je li joj kao glumici ikada bio cilj postati velika filmska glumica.

image

Emma sa svojom tetom JulijomRoberts

JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK

Kaže da je kroz Julijin primjer rano naučila da slava nije uvijek dobra stvar. "To mi nikada nije bila cilj, jer je slava na određenoj razini pomalo zastrašujuća", priznala je.

Emma je svoju karijeru započela početkom 2000-ih kao TV zvijezda zahvaljujući Nickelodeonovoj seriji "Unfabulous", glumila je u "Kraljicama vriska i "Američkoj priči strave", a jedan od posljednjih filmova koje je snimila je "Madame Web". “Čak ni u svojim kasnijim tinejdžerskim godinama, nikad nisam željela da moja slava nadmaši moj rad. Zato što za mene nema ništa strašnije nego biti toliko slavan da te nikad ne ostavljaju na miru, ali i da ne dobivaš dobre poslove", zaključila je. U prosincu 2020. godine Emma je s bivšim partnerom Garrettom Hedlundom dobila sina Rhodesa i kaže da joj je najdraža uloga u životu ipak ona majčinska.

Linker
29. lipanj 2024 10:03