Naomi Watts i Billy Crudup

 MICHAEL BUCKNER/AFP/PROFIMEDIA
Slavlje u Meksiku

Drugo vjenčanje u godinu dana: Holivudski par još jednom izmijenio bračne zavjete

Naomi Watts i Billy Crudup odlučili su svoju ljubav okruniti još jednim vjenčanjem, a ceremoniju su uveličala njihova djeca i drugi bliski uzvanici.

Naomi Watts i Billy Crudup odlučili su svoju ljubav okruniti još jednim vjenčanjem, a ceremoniju su uveličala njihova djeca i drugi bliski uzvanici.

Gotovo godinu dana nakon prvog vjenčanja kod matičara poznati glumci Naomi Watts (55) i Billy Crudup (55) još su jednom izmijenili bračne zavjete i to ovaj put - pred oltarom. Slavni glumački par na romantičnu ceremoniju, koja se održala u Meksiku, pozvao je brojne prijatelje, među kojima je bila i Naomina najbolja prijateljica, glumica Nicole Kidman. Na njihov veliki dan bodrila su ih i djeca pa je tako Watts do oltara dopratio njezin 16-godišnji sinu Alexander ‘Sasha‘ Schreiber. Njezina godinu dana mlađa kći Kai i nećakinja Ruby bile su djeveruše i nosile su haljine bez naramenica u boji šampanjca s naborima u struku. I sina i kćer glumica je dobila s bivšim partnerom Lievom Schreiberom (56).

Watts je za kreaciju haljine za svečanu prigodu povjerenje dala modnoj kući Christian Dior i kreativnoj direktorici Mariji Graziji Chiuri. Rezultat je decentna vjenčanica od tila koja je izvezena s bezbroj minijaturnih perlica. Lagano pada na predjelu dekoltea, a s kratkim šlepom i ugrađenim remenom izgledala je zaista raskošno. Nakon što je zabljesnula u vjenčanici, na slici prvog plesa para koju je podijelila glumičina prijateljica Gina Gershon vidi se da se Watts presvukla u drugu haljinu, a Billy je odjenuo tradicionalno crno odijelo. Watts i Crudup upoznali su se na setu Netflixove serije "Gypsy" 2017. godine, gdje su glumili ljubavne partnere. Njihova kemija na ekranu očito je prešla u stvarni život, iako su oboje u početku bili diskretni o svojoj vezi.

image

Naomi Watts i Billy Crudup u seriji Gipsy

ALISON COHEN ROSA/NETFLIX/KOBAL/SHUTTERSTOCK
image

Naomi Watts i Billy Crudup na 28. "Annual Screen Actors Guild Awards"

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

Prvi put su se zajedno pojavili u javnosti kao par na dodjeli nagrada SAG (Screen Actors Guild) u veljači 2022. godine, čime su potvrdili svoju vezu. Iako su oboje poznati glumci s dugim karijerama u filmskoj industriji, njihova veza privukla je veliku pažnju medija i javnosti. Vjenčali su se 9. lipnja 2023. godine, a par je vijest o svom braku podijelio putem društvenih mreža. Vjenčanje je bilo intimno, privatno i elegantno, a za drugo vjenčanje glumci su priredili raskošnu ceremoniju i prijem za obitelj i prijatelje u muzeju. Među ostalim gostima tada su bili i Isla Fisher, Justin Theroux i njegova djevojka Nicole Brydon Bloom koji su podijelili snimke svojih odjevnih kombinacija i prekrasnog okruženja. Na vjenčanju u Meksiku bio je i Billyjev sin William (20) kojeg je dobio u braku s partnericom Mary Louise Parker.

Iako trenutno proživljava najsretnije dane svog života, glumičin život obilježila je i velika tragedija. Naime, njezin otac Peter, koji je radio kao inženjer zvuka za Pink Floyd, tragično je preminuo u 31. godini, kada je Naomi bilo samo sedam godina. Ova tragedija ostavila je na nju velik trag, a bol koju je proživljavala pomogla joj je u iznošenju nekih uloga poput one u filmu "21 gram" iz 2003. gdje glumi ženu koja izgubi muža i dvije kćeri u tragičnoj nesreći.

Linker
26. lipanj 2024 00:04