Dakota Johnson i Chris Martin

 RMBI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Turbulentan odnos

Činilo se da žive ljubavnu idilu, a u protekla četiri mjeseca uslijedio je iznenadni prekid, a potom i pomirenje

Glazbenik Chris Martin i njegova trinaest godina mlađa zaručnica Dakota Johnson imaju probleme u vezi koje su, prema izvoru bliskom paru, riješili, ali nje nije ipak bilo na važnom događaju u obitelji frontmana grupe Coldplay.

Glazbenik Chris Martin i njegova trinaest godina mlađa zaručnica Dakota Johnson imaju probleme u vezi koje su, prema izvoru bliskom paru, riješili, ali nje nije ipak bilo na važnom događaju u obitelji frontmana grupe Coldplay.

Samozatajan par Dakota Johnson i Chris Martin nisu oduvijek bili tako povezani niti su im životni ciljevi bili usklađeni kao što se činilo na prvi pogled. Glumica koje se probila filmskom trilogijom "Pedeset nijansi sive" i pjevač benda Coldplay nisu viđeni zajedno još od veljače ove godine, kada su bili na odmoru u luksuznom meksičkom ljetovalištu Puerto Vallarta. Do odlaska u resort na Tihom oceanu, živjeli su zajedno u vili na plaži u Malibuu gdje on u slobodno vrijeme surfao dok je ona plivala. Ili su uživali na izletima u Mustangu iz 1965. koji joj je kupio kao rođendanski dar. No, protekli mjeseci za njih su bili poprilično turbulentni, a za to se doznalo tek sada. Naime, izvor blizak paru otkrio je za People da je par, koji svoju ljubav oduvijek čuva podalje od medija, nedavno krenuo odvojenim putevima, no srećom ne zadugo. "Imali su uspone i padove, no vratili su se na pravi put. Njihova je veza ponovno čvrsta i stabilna", tvrdi izvor blizak paru.

Pjevač grupe Coldplay i trinaest godina mlađa američka glumica zaljubili su se 2017. godine, nakon što su ih upoznali prijatelji na zajedničkom izlasku. Bilo je to godinu dana od njegovog razvoda s dobitnicom Oscara i osnivačicom brenda Goop, Gwyneth Paltrow. No, dvije godine kasnije, u lipnju 2019. godine, odlučili su krenuti odvojenim putevima.

image

Chris Martin i Dakota Johnson u travnju ove godine, u Malibuu

LAGOSSIPTV/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Par je imao oscilacije jer je frontmen Coldplaya inzistirao na tome da imaju djecu, no njoj to u tom trenutku nije bilo prihvatljivo jer je tek tada počela ozbiljnije graditi svoju karijeru", dodao je izvor magazina People. Međutim, nedugo poslije razilaženja oko djece, ponovno su završili. Uslijedile su i zaruke: glumica se prošlog listopada pojavila s prstenom ukrašenim smaragdom na prstenjaku, na svoj 34. rođendan koji je s dragim proslavila u Los Angelesu. Inače, 47-godišnji glazbenik privodi kraju turneju Coldplaya "Music Of The Spheres” na koju je krenuo u ožujku 2022., a završit će je u studenom ove godine na Novom Zelandu.

Njegova 34-godišnja zaručnica, kći Melanie Griffith i njenog prvog supruga Dona Johnsona, promovira novi film "Daddio" sa Seanom Pennom čija je svjetska premijera nedavno bila u New Yorku, na filmskom festivalu Tribeca. To bi mogao biti razlog zbog kojeg u posljednje vrijeme nisu fotografirani zajedno... Čini se da su glumicu obaveze zbog priprema za tu premijeru i promocija ranije snimanog filma "Jesam li dobro?", spriječili doći na proslavu mature Chrisovog sina Mosesa, premda se dobro slaže s tinejdžerom kojeg je roker dobio u braku s Gwyneth Paltrow.

Linker
16. lipanj 2024 22:58