Cate Blanchett s najstarijim sinom u New Yorku  

 GUERIN CHARLES/ABACA/SHUTTERSTOCK GUERIN
Mamin kavalir

Cate Blanchett ima vjernog pratitelja na društvenim događanjima, najstarijeg sina Dashiella

Mama i sin bili su na dodjeli nagrada za promicanje ljudskih prava ‘The 2024 Albies‘ u njujorškoj Javnoj knjižnici iza kojeg stoji zaklada ‘The Clooney Foundation for Justice‘ Georgea i Amal Clooney

Mama i sin bili su na dodjeli nagrada za promicanje ljudskih prava ‘The 2024 Albies‘ u njujorškoj Javnoj knjižnici iza kojeg stoji zaklada ‘The Clooney Foundation for Justice‘ Georgea i Amal Clooney

Umjesto supruga, australskog dramatičara Andrewa Uptona koji ju je pratio na društvenim događajima, filmsku divu Cate Blanchett na dodjelu nagrada za promicanje ljudskih prava,"The 2024 Albies" u New Yorku, pratio je njihov najstariji sin, Dashiell. Mladić je dao sve od sebe ostaviti dobar modni dojam: njegova mama jedna je od najbolje odjevenih žena u zabavljačkoj industriji, ima nepogrešiv smisao za stil i uzor je kolegicama i obožavateljicama, stoga je razumljivo zašto je 22-godišnjak odjeven u klasično tamno odijelo, imao tremu. Pogledi su ih pratili otkako su se pojavili u Javnoj knjižnici, gdje je organiziran događaj iza kojeg stoji zaklada "The Clooney Foundation for Justice" u New Yorku čiji su domaćini bili holivudski glumac George Clooney i njegova supruga Amal, odvjetnica poznata po angažmanu u najtežim slučajevima kršenja temeljnih ljudskih prava. Svi su ih pogledima ispratili i kad su, prošlog četvrtka kasnije navečer, majka i sin napustili dodjelu nagrada.

Zvijezda trilogije "Gospodar prstenova" te filmova "Borderlands", "Tar" i "Ne gledaj gore" tom prilikom je odabrala crne, kožnate hlače i svjetlucavu, asimetrično krojenu tuniku iste boje te decentnu, tamnu clutch torbicu. Kao i uvijek, bila je ogledni primjer kako u svečanoj prilici treba izgledati samopouzdana žena u najboljim godinama, profinjenog seksepila. Nije krila ponos držeći sina ispod ruke, a u jednom trenutku, kad je procijenila da mu treba podrška, uhvatila ga je za ruku.

image

Sa suprugom 2019., koji ju u posljednje ne prati na događajima

RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK

Dodajmo i to da je Dashiell kako ga zovu roditelji, najstariji od četvero djece australske glumice i Andrewa Uptona. S obzirom na to da je ne tako davno redovito pratio suprugu na društvenim događanjima, prošle godine pojavila su se nagađanja da se nešto događa ili se već dogodilo s njihovim brakom jer je glumica na crvenom tepihu počela pojavljivati sama, bez vjenčanog prstena ili sa najstarijim sinom. Uz nju je, primjerice, bio i na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu: mladić je vrlo dobro podnio "vatreno krštenje" s fotografima koji prate jedanod najvećih događaja u svijetu filma. Ima dvije godine mlađeg brata Romana, slijedi 16-godišnji Martin, dok je devetogodišnja Edith, jedina kći Cate Blanchett i Andrewa Uptona, mezimica obitelji. Dodajmo i to da je Dash prije dvije godine završio školovanje za filmaša i navodno sudjelovao u stvaranju filma "Kaskader" s Emily Blunt i Ryanom Goslingom: bio je asistent i snimao fotografije za promotivni sadržaj filma, piše Hello.

image

Stil Cate Blanchett jednostavno je nenadmašan

JESUS BRIONES/GTRES/SHUTTERSTOCK

Njegova majka, dosljedna odluci da navodne bračne probleme zadrži za sebe, nije reagirala na napise kako je, prema Daily Mailu, njen brak s 58-godišnjim dramatičarem završio još prošle godine. Sve što su mediji od nje "po tom pitanju" izvukli, bio je misteriozan osmijeh, čije značenje zna samo ona.

Linker
28. rujan 2024 10:02