Vanna je oduševila Šibenčane

 BILJANA BLIVAJS/CROPIX
Jedinstven glas

Vanna održala koncert u Šibeniku, na pozornici joj se pridružio i Sergej Božić

Zagrebačka pjevačica oduševila je Šibenčane na jednoj od najljepših domaćih pozornica presjekom iz bogate glazbene karijere i duetom sa Sergejem Božićem iz showa ‘The Voice‘.

Zagrebačka pjevačica oduševila je Šibenčane na jednoj od najljepših domaćih pozornica presjekom iz bogate glazbene karijere i duetom sa Sergejem Božićem iz showa ‘The Voice‘.

Vokalom bez premca, šarmom i interakcijom Ivana Vrdoljak Vanna oduševila je publiku na nezaboravnom koncertu na Tvrđavi sv. Mihovila. Kao što je ranije i najavila glazbenica je u Šibeniku izvela doista poseban repertoar na kojem se našla i njezina najnovija pjesma "Dan po dan". Riječ je o duetu sa Sergejem Božićem iz showa "The Voice", koji je ujedno bio i gost iznenađenja na koncertu.

"Uvijek je posebno vratiti se u Šibenik nakon što sam ovoj divnoj publici ostala dužna nastup u punom kapacitetu, budući da su nas zadnji puta ograničenja i mjere omeli u tome. Presretna sam što je Tvrđava bila krcata i što mi se na pozornici pridružio Sergej koji je bio sjajan gost. Atmosfera koju smo zajedno napravili bila je super. Nadam se da se ponovno vidimo, uskoro", rekla je Vanna poslije koncerta.

Pjevačica je pritom dovitljivom interakcijom satima zabavljala publiku i višestruko im zahvalila na strpljenju pričekati ju da se vrati i održi koncert kakav je priželjkivala i naposljetku realizirala. Nastup će ostati u lijepom sjećanju svima koji su imali prilike uživati u Vanninom glasu na krovu grada. U više se navrata pjevačica se spustila s pozornice na parter i potom popela na tribine kako bi iz prve ruke ispustila atmosferu i približila se publici. Kada privede kraju niz koncerata i pretrpan ljetni raspored na turneji, slijedi veliko finale: Vannin veliki klupski koncert 5. listopada u Tvornici Kulture, u Zagrebu.

image

Vanna na kraju turneje priprema poseban koncert i u Zagrebu

DARKO TOMAŠ/ CROPIX

"Čim se dojmovi malo slegnu, okrećem se koncertima u Sustipanu, Kastvu, Puli, Čakovcu, a onda šlag na torti - zagrebačka Tvornica", najavila je Vanna koja će presjekom bogate glazbene karijere i samo njoj svojstvenim glasom, razgaliti obožavatelje i u metropoli.

Linker
28. lipanj 2024 17:17