Keira je i na svom vjenčanju 2013. godine nosila Chanel haljinu 

 DOMINE JEROME/ABACA/SHUTTERSTOCK
Ljubitelji Chanela

Rijedak izlazak slavnog para: Glumica i glazbenik snimljeni u Parizu, a za to su imali i dobar razlog

Keira Knightley i James Righton uživali su na reviji omiljene modne kuće i to odlično modno usklađeni.

Keira Knightley i James Righton uživali su na reviji omiljene modne kuće i to odlično modno usklađeni.

Britanska glumica Keira Knightley strastvena je ljubiteljica mode stoga nije odoljela pozivu na Chanel Haute Couture reviju koja je održana u sklopu Pariškog tjedna mode. Modne novitete pratila je u društvu 40-godišnjeg supruga, glazbenika Jamesa Rightona s kojim je u braku od 2013. godine, no rijetke su prilike u kojima ih zajedno možemo vidjeti na javnim događanjima. Supružnici su ovog puta pozirali u palači Garnier gdje je revija održana, a ona je za ovu priliku zablistala u bijeloj romantičnoj haljini kao stvorenoj za vruće ljetne dane koju je iskombinirala s bijelom torbicom i crno-bijelim cipelicama, dok se James odlučio za crno odijelo i bijelu majicu.

image

Supružnike se u javnosti rijetko može vidjeti, a detalje privatnog života ne vole iznositi u medijima

DOMINE JEROME/ABACA/SHUTTERSTOCK

Keira i James jedan su od onih parova koji detalje svog privatnog života čuvaju za sebe i njima najbliže, ne voli izlaziti, no Chanelovu reviju ne propuštaju. S markantnim glazbenikom početkom 2011. upoznao ju je zajednički prijatelj. Brzo su "kliknuli" i godinu dana kasnije pale su i zaruke. Vjenčali su se 2013. godine i to za intimnu ceremoniju na jugu Francuske kojoj je nazočilo tek jedanaestero uzvanika, a Keira je i za vjenčanje odabrala upravo Chanel haljinu. Kao kruna njihove ljubavi, dobili su sina, danas 8-godišnjeg sina Edieja i 4-godišnju kćer Delilah.

image

Keira i James na vjenčanju na kojem je glumica blistala u Chanel haljini

MURRAY SANDERS/DAILY MAIL/SHUTTERSTOCK

Ranije ove godine Keira je bila zaposlena snimanjem novog trilera za Netflix "Black Doves" u kojem glumi s Benom Whishawom i Sarah Lancashire. Riječ je o šestodijelnoj akcijskoj serija čija se radnja odvija u božićno vrijeme u Londonu i pratit će Keirin lik Helen Webb, brzopletu, prizemljenu, predanu ženu i majku – i profesionalnu špijunku koja već deset godina prenosi tajne svog supruga političara i to jednoj tajanstvenoj organizaciji za koju radi - Black Doves.

Keira je najpoznatija po ulogama u nezavisnim filmovima i blockbusterima poput one Elizabeth Swann u "Piratima s Kariba", Joan Clarke u "Igri oponašanja", Juliet u "Zapravo ljubav" i drugima. Dosad je dobila nekoliko priznanja, uključujući nominacije za dvije nagrade Oscar, dvije BAFTA-e, tri Zlatna globusa i nagradu Laurence Olivier. Njezin suprug proslavio se kao pjevač i klavijaturist britanskog indie rock benda "Klaxons", a kako bend ne nastupa od 2014. od tada se posvetio skladanju filmske glazbe.

Linker
26. lipanj 2024 13:03