OLIVIER BORDE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
Model u usponu

Kći Monice Bellucci oduševila svojom pojavom u Parizu, sve više nalikuje na mamu

Deva Cassel bila je jedna od uzvanica modnog događanja za koji se uvijek traži karta više, gdje je ljepotom zasjenila sve oko sebe.

Deva Cassel bila je jedna od uzvanica modnog događanja za koji se uvijek traži karta više, gdje je ljepotom zasjenila sve oko sebe.

Kći jedne od najljepših žena svijeta, talijanske glumice Monice Bellucci i njezina bivšeg supruga, francuskog glumca Vincenta Cassela, 19-godišnja Deva Cassel bila je jedna od zvijezdi revije modne kuće Dior, održane u sklopu pariškog Tjedna mode. Mlada ljepotica koja neodoljivo podsjeća na majku zablistala je u plavoj satenskoj haljini, noseći i zlatni nakit te crne špagerice na platformu. Na crvenom je tepihu pozirala fotografima ozbiljnog izraza lica, ali čim je to odradila kao prava profesionalka, nabacila je široki osmijeh i pokazala svoju mladenačku bezbrižnost.

image

Deva Cassel na reviji modne kuće Dior na pariškom Tjednu mode

OLIVIER BORDE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Kći 59-godišnje Monice i 57-godišnjeg Vincenta trenutačno je zvijezda u usponu, a već je ostvarila uspješnu karijeru manekenke, o kakvoj mnoge njezine vršnjakinje mogu samo sanjati i to noseći modne revije nekih od najpoznatijih svjetskih dizajnera, krasila je naslovnice časopisa, snimala editorijale... Ipak, velika joj je želja ostvariti glumačku karijeru i krenuti majčinim stopama, a slavni roditelji je u tome svemu podržavaju. Krajem prošle godine Deva je ispričala za Gen V by V Magazine detalje odnosa s roditeljima i kako su oni poticali njezinu karijeru u zabavnoj industriji.

image
OLIVIER BORDE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

"Naučili su me da uvijek gledam naprijed, da se uvijek zaštitim, da uvijek budem ljubazna i da budem uvijek na oprezu. Ima toga još puno, ali poanta je da su me naučili kako se nositi s neočekivanim situacijama i živjeti po svojim pravilima, uvijek poštujući ljude i okolinu u kojoj se nalazim. Sjećam se da sam listala mamine ogromne knjige o modi koje je držala u kući otkad znam za sebe. Sve je izgledalo tako njegovano i lijepo. Znala sam da želim raditi u toj industriji u nekom trenutku svog života, ali definitivno nisam očekivala da ću je ovoliko voljeti i od toga živjeti. Stvarno nisam željela biti glumica veći dio svog djetinjstva. Bilo je to nešto što su me svi stalno ispitali kao klinku i to me stvarno odgurnulo od te ideje. Međutim, s vremenom sam se počela sve više zanimati za kinematografsku industriju, ljude i iskustva koja mi ona može ponuditi", priznala je iskreno Deva tada.

image

Vincent i Deva Cassel na snimanju modne kampanje za D&G Bellagiju.

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Njezini roditelji rastali su se 2013. nakon 14 godina braka, a osim nje imaju i 13-godišnju kćer Leonie i obje su dugo skrivali od javnosti i znatiželjnih pogleda. No Deva je jako brzo ušla u svijet ljepote i mode, čak je s majkom pozirala za naslovnicu talijanskog Voguea kada joj je bilo tek 16 godina. Svoj glumački debi ostvarila je prošle godine u indie filmu "The Beautiful Summer", a uskoro bi je trebali gledati u nadolazećoj Netflixovoj seriji "Gepard", temeljenoj na istoimenom klasičnom romanu Giuseppea Tomasija di Lampeduse. Snimanje je započelo prošle godine, a Deva će glumiti Angelicu Sedaru, mladu ženu koja potječe iz srednje klase, a koja postaje pokretač društvenih promjena. Radnja serije odvijat će se u šest epizoda, u pozadini društvene revolucije na Siciliji 1860-ih. Povijesna serija s elementima serija kao što su "Downton Abbey" i "Kruna" moderan je pogled na sicilijansku sagu koju je Luchino Visconti prethodno adaptirao u film s Claudijom Cardinale, Alainom Delonom i Burtom Lancasterom u glavnim ulogama. Ovaj klasik talijanske kinematografije, osvojio je Zlatnu palmu 1963. godine na filmskom festivalu u Cannesu.

image

Devino srce osvojio je mladi talijanski glumac Saul Nanni s kojim je u vezi od prošle godine

MARCY SWINGLE/SHUTTERSTOCK

Devino srce osvojio je 24-godišnji talijanski glumac Saul Nanni, par je prije nekoliko mjeseci snimljen u Milanu, gdje su ih paparazzi uočili u opuštenim izdanjima. Vijest o njihovoj vezi pročula se lani, a ranije ove godine pojavili su se na reviji modne kuće Dior u Parizu, gdje su privukli veliku pozornost. I dok se nekima ovaj mladi par sviđa, ima i onih dušobrižnika koji su se javili komentarima kako Saul ne može parirati po ljepoti mladoj Devi te da ona ima sličan ukus kao njezina majka što se odabira muškaraca tiče. "Bira dečke kao njezina majka nekad", jedan je od komentara koji je osvanuo na društvenim mrežama.

image

Deva je oduvijek bila velika zaljubljenica u modu i još je kao djevojčica proučavala i listala majčine modne knjige

LUCA CARLINO/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Saul je inače jedan od najpopularnijih mladih glumaca u svojoj Italiji, a zapažene je uloge ostvario u "Disney Channel Alex & Co", "Under the Riccione Sun" i "Love & Gelato". Karijeru je započeo glumeći u reklamama, a onda se iz rodne Bologne preselio u Milan, gdje je upisao studij marketinga i komunikacija na Universita Cattolica del Sacro Cuore. Na profilu na Instagramu trenutačno ga prati 706 tisuća ljudi i ondje uglavnom objavljuje fotografije na kojima pozira kao model, a tek na pokojoj našla se i Deva.

Linker
26. lipanj 2024 13:32