Braća Valent i Martin Sinković sa suprugama Antonelom i Manuelom

 TOMISLAV KRIŠTO CROPIX
FEŠTA ZA PAMĆENJE

Braća Sinković sa suprugama slavili olimpijsko zlato na Sljemenu, Martin partijanere dovezao - autobusom

Modna revija brenda Alpha Tauri i slavlje povodom proslave treće zlatne olimpijske medalje Martina i Valenta Sinkovića održana je na sljemenskom Vidikovcu.

Modna revija brenda Alpha Tauri i slavlje povodom proslave treće zlatne olimpijske medalje Martina i Valenta Sinkovića održana je na sljemenskom Vidikovcu.

Dva mjeseca nakon što su u Parizu u infarktnoj završnici osvojili svoju treću zlatnu olimpijsku medalju, naši proslavljeni veslači, braća Valent i Martin Sinković primali su čestitke i bili domaćini fešte na sljemenskom Vidikovcu. Kako je dress code večeri glasio "zlatni detalji" supruga Manuela je Martinu Sinkoviću pomogla oko privezivanja zlatne leptir mašne, a Antonela je Valentu privezala zlatnu kravatu koju su mu na Sljeme donijeli roditelji Darko i Zdravka Sinković.

"Šteta što su jaka kiša i olujni vjetar pokvarili dojam, ali Valent i ja smo navikli na sve vremenske uvjete, jer se trenira i kad sunce nemilosrdno prži i kad vani padaju sjekire", kaže Martin Sinković, koji nam je otkrio da se za sljemensku feštu zagrijavao vozeći partijanere u autobusu svog sponzora Red Bulla. Vozačku dozvolu za upravljanje putničkim vozilima D kategorije ishodio je prije osam godina, a ulogu konduktera uživio se njegov stariji brat Valent Sinković.

Većina gostiju na vrh Zagrebačke gore stigla je žičarom, a među uzvanicima su bili mnogi njihove kolege sportaši poput skijaša Filipa Zubčića, bivšeg gimnastičara Marija Možnika, biciklista Marina Ranteša i Senada Grošića... Feštu nije želio propustiti niti legendarni glumac Branko Đurić Đuro koji je na vrh Medvednice stigao s kćerkom Zalom iz Slovenije.

image

Supruga Antontela Valentu Sinkoviću je pomogla svezati - zlatnu kravatu

TOMISLAV KRIŠTO CROPIX
image

Na modnoj reviji brenda Alpha Tauri glavna zvijezda bio je naš olimpijac Marin Ranteš, biciklist koji se natječe u disciplini BMX freestyle

TOMISLAV KRIŠTO CROPIX
image

Inovativna tehnologija i materijali zaštitni su znak brenda Alpha Tauri

TOMISLAV KRIŠTO CROPIX

"Sljeme je važno mjesto za sve nas zagrebačke sportaše, ni sam ne znam koliko puta smo se Martin i ja na Medvednicu uspeli trčeći i na biciklu, to nam je odličan aerobni trening u prirodi. Stvarno smo sretni što u Zagrebu imamo i Jarun i Sljeme, drugim riječima idealne uvjete za cjelogodišnji trening i pripremu za velika natjecanja", kaže Valent Sinković, koji sa suprugom Antonelom podiže sinove 3,5-godišnjeg Karla i Luku, koji će u studenom proslaviti drugi rođendan.

Sinkovići su se pariškim zlatom ponovno upisali u sportske anale, a do pobjede su stigli u fantastičnom finišu - krenuli su s četvrtog mjesta i u finalnoj utrci do cilja stigli prvi. U čast braće Sinković taj je događaj priredio Red Bull, sponzor našeg proslavljenog veslačkog dvojca, čije je uspjehe u proteklih dvadesetak godina teško i pobrojati. Zato je njihova trofejna soba privremeno preseljena na sljemenski Vidikovac, da se na jednom mjestu mogu vidjeti sve medalje i trofeji koje su momci sa zagrebačkog Jaruna u svojoj fenomenalnoj karijeri nanizali na najvećim sportskim natjecanjima diljem svijeta.

image

Predstavljena je i ženska kolekcija

TOMISLAV KRIŠTO CROPIX
image

Legendarni glumac Branko Đurić Đuro na proslavu Valenta i Martina Sinkovića stigao je iz Ljubljane s kćerkom Zalom

TOMISLAV KRIŠTO CROPIX
image

Jedriličari Šime i Mihovil Fantela zaštitna su lica brenda Alpha Tauri, a reviju su odgledali u društvu našeg najboljeg skijaša Filipa Zubčića

TOMISLAV KRIŠTO CROPIX

"Ima toga još, ali je jako lijepo na jednom mjestu vidjeti i prisjetiti se najvažnijih uspjeha", izjavila je preplavljena emocijama Zdravka Sinković, majka našeg veslačkog dvojca, koja nije željela propustiti veliku proslavu svojih sinova. Uživala je i u modnoj reviji brenda Alpha Tauri, čija su zaštitna lica ove godine postali naši jedriličari Šime i Mihovil Fantela, a najveći pljesak okupljenih zaradili su BMX freestyle biciklisti Marin Ranteš i Senad Grošić koji su publiku zadivili svojim majstorijama na dva kotača.

Braća Fantela reviju su pratili iz prvog reda u društvu našeg najboljeg skijaša Filipa Zubčića, koji ovih dana odlazi na pripreme za novu sezonu Svjetskog skijaškog kupa, a iz Slovenije na svečanost je stigao legendarni glumac i glazbenik Branko Đurić Đuro, ovaj put u ulozi ponosnog oca svoje 28-godišnje kćeri, glumice i pjesnikinje Zale Đurić. ‘‘Glupo je da ja govorim o Zali i da je hvalim, ali stvarno je beskrajno talentirana i puna planova, pa tko zna gdje će joj biti kraj‘‘, kaže Đuro.

image

Modna revija nove muške kolekcije Alpha Tauri

TOMISLAV KRIŠTO CROPIX
image

Bivši gimnastičar Marijo Možnik i BMX freestyle biciklisti Senad Grošić i Marin Ranteš

TOMISLAV KRIŠTO CROPIX
image

Trofejna soba braće SInković privremeno je preseljena na sljemenski Vidikovac

TOMISLAV KRIŠTO CROPIX
Linker
04. listopad 2024 10:32