Christian Louboutin, Sabrina Dhowre i Idris Elba

 PHOTO IMAGE PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Za životno djelo

Život na visokoj peti! Christian Louboutin dobitnik je ‘Oscara za cipele‘

Proslavljeni francuski dizajner po nagradu je stigao u društvu svojih prijatelja i suradnika: holivudske zvijezde Idrisa Elbe i njegove supruge Sabrine.

Svečanost dodjele nagrada Footwear News Achievement, koja je 36. put održana u New Yorku, u kuloarima se kolokvijalno često naziva Oscarom za cipele, a ove je godine nagrada za životno djelo definitivno otišla u prave ruke. Dobio ju je franuski dizajner Christian Louboutin, čije su kreacije već više od tri desetljeća sinonim za luksuznu obuću i predmet želja brojnih dama koje obožavaju život na visokoj peti diljem svijeta.

image

Dobitnika nagrade za životno djelo Christiana Louboutina na svečanost su doprtili Sabrina Dhowre i Idris Elba

PHOTO IMAGE PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Na dodjelu nagrada stigao je u društvu svojih prijatelja, holivudske zvijezde Idrisa Elbe i njegove supruge Sabrine, proslavljenog modela, koja je zasjala u svjetlucavoj pripijenoj smeđoj večernjoj haljini s potpisom Bottege Venete.

Njih troje svoje su prijateljstvo okrunili i poslovnom suradnjom, pa su ove godine predstavili svoju drugu zajedničku kolekciju od organskih materijala pod nazivom Walk a Mile in My Shoes.

image

Nicky Hilton Rothschild i domaćin svečanosti Michael Atmore

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Priča je jednostavna, radi se o tri velika prijatelja koji su se okupila i razmišljali što bio mogli zajedno napraviti. I odgovor nam je brzo sinuo. Cijela priča je zapravo Christianova, a mi smo mu samo podrška", kaže Idris Elba koji je na njujorškoj svečanosti bio konferansje svečanosti.

image

Pjevačica Dua Lipa i Pumin dizajner Billy Walsh

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Pozdravimo Christiana Loubouitina, jednog od najvećih dizajnera cipela na svijetu! Možda sve dame u publici danas ne nose cipele s crvenim potplatom, ali sigurno imaju barem nekoliko pari obuće s njegovim potpisom u svojim ormarima", izjavio je Elba pozvavši Loubouitina na pozornicu koji je od okupljenih primio veliki pljesak priznanja za nagradu.

Linker
24. travanj 2024 14:34