Vedran Peteh
rođendanski party

Tulum s najljepšim pogledom na Zagreb: Nezaboravna proslava 10. rođendana Glorije IN Specijal

Rođendansku proslavu magazina Gloria IN Specijal, okruglih deset godina, nisu propustile brojne mlade zvijezde, među kojima je bila i glumica Tara Thaller, zvijezda naslovnice slavljeničkog broja.

Početak radnog tjedna lakši je kad ga se provede u dobrom društvu, a osobito kada je povod za tulum 10. rođendan magazina Gloria IN Specijal. U jedinstvenom Rooftop Lateralu, s kojeg se pruža pogled na cijeli Zagreb, uzvanici su uživali u opuštajućoj glazbi i ukusnim zalogajima, a zvijezda partyja bila je glumica Tara Thaller koja, dok se priprema na odlazak u New York, nije željela propusiti predstavljanje broja čiju naslovnicu krasi upravo ona.

Zvijezdi naslovnice u slavlju su se pridružile i druge glumice poput Tare Rosandić, Katarine Strahinić, Manuele Svorcan te voditeljice Mirne Savić, a novi broj prelistale su i modna agentica Tihana Harapin Zalepugin te modni dizajneri Matija Vuica, Martina Čičko Karapetrić i Aleksandar Šekuljica.

Osim trendova za novu sezonu iz modnog i beauty svijeta za koje su se zainteresirali listajući novi broj magazina, uzvanici su mogli testirati i saznati više o proizvodima za zaštitu od sunca brenda Apivita te o Marvis pastama za zube koje oduševljavaju svojim neočekivanim okusima. Upravo su one dar čitateljima uz novi broj Glorije IN Specijal, a možete odabrati između okusa Cinnamon Mint, Whitening Mint, Classic Strong Mint ili Amarelli Licorice te transformirati jednostavnu rutinu pranja zubi u jedinstveno iskustvo.

Linker
13. travanj 2024 18:47