IZNENAĐENJE VEČERI

Stigla je u fascinatoru i potaknula glasine: Je li u Parizu zasjenila glavnu zvijezdu?

Na svečanoj premijeri treće sezone ‘Emily u Parizu‘ ekipi serijala pridružila se Kim Cattrall što je potaknulo nagađanja da i nju čeka uloga.

Emily Cooper je i dalje u Parizu, a u trećoj sezoni izgleda bolje nego ikad. Za izgled glavne zvijezde u serijalu, koji je esencija pariškog chica i elegancije, zadužena je stilistica Patricia Fields koja je odijevala i Sarah Jessicu Parker u serijalu "Seks i grad", a za svečanu premijeru serijala koja je održana u Theatre Des Champs Elysees na Elizejskim poljana u samom srcu Pariza glavna glumica Lily Collins, kći glazbene legedne Phila Collinsa, odjenula je raskošnu haljinu s potpisom YSL-a.

image

Lily Collins u YSL-u i Ashley Park u Valentinu

DOMINE JEROME/ABACA/SHUTTERSTOCK

Francuski modni brend smatra se jednim od najznačajnijih u povijesti visoke mode, jer je njegov osnivač Yves Saint Laurent već na prvoj reviji pod svojim imenom dame oduševio svojom vizijom ženske mode, ohrabrivši ih da nose mornarske kapute i hlače. To je do danas ostao jedan od YSL-ovih zaštitnih znakova, jer se u tradicionalno muškim odjevnim predmetima kao što su baloneri, odijela, smokinzi, safari jakne... s njegovim potpisom žene osjećaju udobno, samopouzdano i - ženstveno.

image

Na parišku premijeru glavnu zvijezdu Lily Collins je dopratio suprug Charlie McDowell

BERZANE NASSER/ABACA/SHUTTERSTOCK

Glumice Ashley Park i Camille Razat odabrale su Valentinove kreacije, dok je Philippine Leroy Beaulieu odabrala kreaciju iz concierge boutiquea LBD, a Kate Walsh zablistala je u kreaciji s potpisom Stéphanea Rollanda.

image

Ženska snaga popularnog serijala: Kate Walsh, Philippine Leroy Beaulieu, Marylin Fitoussi, Lily Collins, Ashley Park i Camille Razat

DOMINE JEROME/ABACA/SHUTTERSTOCK

Iznenađenje večeri bio je dolazak glumice Kim Cattrall na parišku premijeru: stigla je u crnom odijelu s fascinatorom i tako potaknula glasine da i nju u idućim epizodama serijala "Emily u Parizu" čeka značajna uloga. Glavnu zvijezdu usprkos svojoj fascinantnoj pojavi ipak nije uspjela zasjeniti.

image

Kim Cattrall pažnju je privukla fascinatorom

DOMINE JEROME/ABACA/SHUTTERSTOCK
image

Ekipa serijala na okupu: Kate Walsh, William Abadie, Samuel Arnold, Philippine Leroy-Beaulieu, Lily Collins, Ashley Park, Lucien Laviscount, Camille Razat, Bruno Gouery i Lucas Bravo

DOMINE JEROME/ABACA/SHUTTERSTOCK
image

Plakat treće sezone serijala

NETFLIX
Linker
20. travanj 2024 07:31