NAJVEĆA PODRŠKA

Ovako su slavili Vatreni: Modrić grlio djecu, Gvardiol pojurio majci, a Kovačića bodrila Izabel

Za našeg su kapetana navijali roditelji, sestra, supruga i djeca, a zvijezdu utakmice Joška Gvardiola savladale su emocije pri susretu s majkom.

Hrvatska nogometna reprezentacija jučer se plasirala u osminu finala svjetskog prvenstva u Katru nakon stresnog okršaja s Belgijom. Slavodobitni remi osigurao je Vatrenima drugo mjesto u skupini te ih sljedećeg tjedna očekuje utakmica protiv Japana.

Naše Vatrene s tribina su bodrili predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, prva dama Sanja Musić Milanović te bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, ali i njihovi najmiliji.

image

Modrić s djecom

ALFREDO ESTRELLA/AFP/PROFIMEDIA

Za našeg kapetana Luku Modrića, baš kao i na proteklim utakmicama, neumorno su navijali roditelji Stipe i Radojka, sestra Diora te supruga Vanja Bosnić. Prolazak Vatrenih u finale s njima je slavila i Izabel Kovačić, supruga Matea Kovačića. Naime, obitelji Modrić i Kovačić dugogodišnji su prijatelji te je Luka krsni kum malenom Ivanu, sinu Izabel i Matea.

image

Izabel Kovačić

TOM DUBRAVEC CROPIX

Ipak, najslađi navijači bila su Lukina djeca, sin Ivan te kćeri Ema i Sofija, obučeni u dresove sa svojim imenima, a nakon utakmice Modrić im je potrčao u zagrljaj.

image

Izabel Kovačić i Radojka Modrić

TOM DUBRAVEC CROPIX

Zvijezda utakmice nedvojbeno je bio Joško Gvardiol, koji je u posljednjim trenucima utakmice impresivnom intervencijom zaustavio Lukakua i tako podigao cijelu Hrvatsku na noge. Posebno je dirljiv bio njegov susret s majkom Sanjom, kada su ih oboje savladale emocije te izmamile suze na njihova lica.

image

Joško Gvardiol u zagrljaju majke

TOM DUBRAVEC CROPIX
Linker
21. travanj 2024 13:41