INSPIRATIVNA BORBA

Marko Babić predstavio je knjigu ‘Putovanje zvano igra‘, a podržali su ga i brojni poznati

Njegova borba s bolešću dirnula je Hrvatsku, a zahvaljujući optimizmu, smislu za humor i iskrenosti, Markovo je ime postalo je sinonim za nevjerojatnu inspiraciju.

U utorak navečer je u zagrebačkom baru Johann Franck održana promocija knjige "Putovanje zvano igra", čiji je autor arhitekt Marko Babić, koji se u 30. godini suočio s dramatičnom dijagnozom Ewingovog sarkoma, rijetkog oblika raka kosti.

Njegova borba s bolešću dirnula je Hrvatsku, a zahvaljujući optimizmu, smislu za humor i iskrenosti, Markovo je ime postalo je sinonim za nevjerojatnu inspiraciju. Svoje je misli i putovanje pretočio je u nesvakidašnju knjigu, u kojoj najvažniju ulogu igraju Markove najvažnije žene, životna suputnica već deset godina Tina Biloglav te njihove kćerkice Luce i Tonka.

image

Marko Babić s partnericom Tinom Biloglav i kćerkama Luce i Tonkom

TOMISLAV KRISTO CROPIX
image

Tina Biloglav, Marko Babić, Ema Zec i Jelena Kastaneti.

TOMISLAV KRISTO CROPIX

Tina i Markove kćeri bile su uz njega i na promociji, baš kao i njegovi roditelji Miro i Đurđa i brojni prijatelji. Među njima su se našla i poznata lica iz javnog života - tenisači Borna Ćorić i Ivan Ljubičić, glumica Petra Kurtela, voditeljice Mia Kovačić i Tatjana Jurić te glumci Saša Buneta, Mario Valentić i Filip Vidović.

image

Marko potpisuje knjige

TOMISLAV KRISTO CROPIX
image

Marko Babić i Filip Vidović

INO ZELJAK
image

Marko Babić i Ivan Ljubičić

INO ZELJAK

Za atmosferu uoči tribine se uz popularne domaće i strane hitove pobrinula glazbenica Nika Turković, a zatim su podij preuzeli Marko i Tina, njihova prijateljica Ema te književnica Jelena Kastaneti, koja je s Babićem radila na knjizi. Voditeljica Antonija Mandić s njima je popričala o procesu pripremanja knjige, a Marko je pročitao dva poglavlja - jedno emotivno i jedno vrlo humoristično.

image

Maja Pogačić, Petra Kurtela i Tina Biloglav

INO ZELJAK
image

Marko s roditeljima Mirom i Đurđom

INO ZELJAK
image

Nika Turković

INO ZELJAK

Nakon tribine, uzvanici su imali priliku upoznati Marka i popričati s njim dok je potpisivao njihove primjerke knjige "Putovanje zvano igra".

image

Promocija knjige "Putovanje zvano igra"

JOSIPA UZELAC
image

Saša Buneta, Marko i Edina Pršić

INO ZELJAK
image
INO ZELJAK
Linker
15. travanj 2024 14:39