deset godina zajedno

Vedran Ćorluka objavio fotku s početka veze s Frankom: ‘Djeca su postala roditelji‘

Nakon što su se upoznali na Zrću, preživjeli vezu na daljinu i sve ostale izazove, Vedran Ćorluka i Franka Batelić prije četiri godine vjenčali su se na luksuznom imanju u Istri.

Pjevačica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka ovog ljeta slave deset godina svoje ljubavi. Upoznali su se i zaljubili na Zrću, a deset godina kasnije imaju sina Viktora, dok im je drugo dijete na putu. Na današnji dan prije četiri godine su se i vjenčali.

"Vrijeme leti. Deset godina zajedno, slavimo četvrtu godišnjicu braka. Djeca su postala roditelji", napisao je nogometaš na Instagramu, gdje je objavio dvije fotografije s Frankom.

Godišnjicu je čestitala i Franka.

"Dvoje djece koje je odraslo zajedno… Vedrane, sretna nam 4. godišnjica braka! Već 10 godina, kroz sve nevere i bonace, držimo kormilo skupa", napisala je

.

Na prvoj su njih dvoje u danima kad se njihova ljubav tek rađala, a na drugoj su na moru sa sinčićem.

Nakon što su se upoznali na Zrću, preživjeli vezu na daljinu i sve ostale izazove, Vedran Ćorluka i Franka Batelić prije četiri godine vjenčali su se na luksuznom imanju u Istri.

image

Vedran i Franka u šetnji Stradunom 2013. godine

TONCI PLAZIBAT/CROPIX

Na imanju Meneghetti, koje se proteže na 120.000 četvornih metara, gosti su uživali u istarskim specijalitetima, a među njima bili su i pjevač Toni Cetinski koji ih je zabavljao na pozornici.

image

Vjenčanje Franke Batelić i Vedrana Ćorluke 2018. u malom istarskom gradiću Bale

GORAN SEBELIC/CROPIX

Franka je za jednu od najvažnijih prigoda u svom životu odabrala čak tri haljine. Prvo je zablistala na partyju prije vjenčanja u predivnom kombinezonu koji je za nju kreirao poznati dvojac eNVy Room. Za Vedrana se vjenčala u raskošnoj vjenčanici dizajnerice Caroline Herrere pa se nakon ponoći presvukla u vjenčanicu koju je također kreirao eNVy Room.

image

Pjevačica i nogometaš Vedran Ćorluka izmijenili zavjete u crkvi sv. Petra u Balama

MATIJA DJANJESIC/CROPIX

Početak 2020. godine bio im je predivan, jer su tada dobili prinovu u obitelj, malenog Viktora. Prije mjesec i pol pjevačica je na Instagramu objavila da se njihova obitelj širi.

Linker
20. travanj 2024 15:28