Taylor Swift morala je ranije otići s vjenčanja

 JAVIER VICENCIO/EYEPIX GROUP/SHUTTERSTOCK
Nije mogla vjerovati

Taylor Swift: Pomahnitali fanovi pokvarili su joj probnu večeru i vjenčanje prijatelja

Kantautorica nije bila jedina slavna osoba na događaju, no gomila na zakrčenoj ulici skandirala je njeno ime dok ih nije rastjerala policija.

Kantautorica nije bila jedina slavna osoba na događaju, no gomila na zakrčenoj ulici skandirala je njeno ime dok ih nije rastjerala policija.

Prijatelji mega zvijezde Taylor Swift mogli bi ubuduće razmisliti hoće li ju pozvati na vjenčanje, održava li se na mjestu gdje bi ih njeni fanovi mogli prekinuti. To se ovog vikenda dogodilo njenim prijateljima, američkom glazbeniku i producentu Jacku Antonoffu te njegovoj odabranici, Margaret Qualley na Long Beach Islandu, New Jersey.

Kantautorica čija popularnost i posjećenost koncerata u sklopu Eras turneje ruši rekorde, nije slutila što bi se moglo dogoditi doznaju li fanovi da se nalazi u njihovom gradu jer su je prijatelji pozvali na vjenčanje. Naravno, nije joj bila namjera prekinuti važan događaj, probnu večeru, no situacija je izmakla kontroli.

Long Beach Islandom proširila se vijest da je došla mega zvijezda. Obožavatelji su pohrlili vidjeti ju: preplavili su ulicu u kojoj se nalazi bar kamo su mladenci pozvali obitelj i prijatelje na večeru. Morala se umiješati prometna policija i zatvoriti područje, a pjevačica je zbog navale obožavatelja bila prisiljena otići ranije. Dosad joj se nije dogodila distrakcija ovakvih razmjera. Imala je svakojaka iskustva s obožavateljima - jedan joj je provalio u stan u New Yorku, no uhićen je i više ju ne može uznemiravati – no ovo je prvi put da je njezin dolazak prekinuo promet. Nije bila jedina slavna uzvanica na probnoj večeri, održanoj u Black Whale Bar & Fish Houseu.

image

Obožavatelji glazbene ikone oteli su se kontroli

T.JACKSON/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Mladenci su pozvali Channinga Tatuma i Zoe Kravitz, Lanu Del Rey, Caru Delevingne. Obitelj su predstavljale mladenkina sestra Rainey Qualley i majka, glumica Andie MacDowell. Situacija je postala kaotična kada stotine obožavatelja počele skandirati: „Taylor! Taylor!” dok je proba vjenčanja bila u punom jeku. Snimke pokazuju ogromnu gužvu na ulicu: kada policija počela raščišćavati okupljene, Taylor je sišla iz bara stepenicama i otišla.

Stoga ne iznenađuje što je morala dodati 15 novih datuma na turneji ne bi li bi udovoljila fanovima. Mladenci, Jack Antonoff (s kojim je surađivala na albumima "1989." i "Folklore") te Margaret Qualley, ne zamjeraju prijateljici. Ni kantautorica, unatoč nevjerojatno uspješnoj turneji kakva dosad nije viđena, nije slutila da bi joj obožavatelji mogli pokvariti druženje s prijateljima i prelijepo zamišljeno vjenčanje.

Linker
26. travanj 2024 11:41