JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK
Vizija u plavom

Taylor Swift na velikom platnu: Na premijeru filma stigla u haljini popularnog dizajnera

Što god da dotakne Taylor pretvara u zlato, a tako je i s filmom koji prikazuje američki dio "The Eras" turneje. Prikazivanje počinje tek u petak 13. listopada, a u brojnim su kinima karte već rasprodane.

Što god da dotakne Taylor pretvara u zlato, a tako je i s filmom koji prikazuje američki dio "The Eras" turneje. Prikazivanje počinje tek u petak 13. listopada, a u brojnim su kinima karte već rasprodane.

Srijeda navečer za zagrižene obožavatelje pjevačice Taylor Swift značila je premijeru filmske varijante američkog dijela "The Eras" turneje. Njih čak, kako navode svjetski mediji, 2200 nahrupilo je izbliza vidjeti pjevačicu koja se za ovu večer odlučila na nježno plavu kombinaciju.

U haljini brenda Oscar de la Renta zablistala je na crvenom tepihu. Interesantna kreacija nosi srcolik izrez te je prošarana izrezanim detaljima po čitavoj dužini te ukrašena uvezenim cvjetnim uzorkom. Kako piše Hello, uz zanimljiv kroj i detalje, haljina dolazi i s etiketom na kojoj stoji iznos od 12 tisuća dolara. Ništa je to u usporedbi s cijenom koja je vjerojatno došla uz zadivljujuć dijamantni nakit kojim je pjevačica upotpunila ovu kombinaciju koja istovremeno ima vintage dojam, ali i onaj Disneyjeve princeze.

image
JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

Decentne naušnice, skladna ogrlica te dvije narukvice i nekoliko prstenova istovremeno su dizajnom vrlo jednostavne, ali zbog izbora dragog kamena vrlo su primjetan odabir koji nije mogao proći nezamijećeno. Čitava plava priča zaokružena je sandalama u skladnoj nijansi te plavim sjenilom koje je naglasilo boju njezinih očiju. Vrlo je očito da su i ona, ali i njezini stilisti iznimno pazili na detalje za ovo pojavljivanje jer je kombinacija bila usklađena do najmanje sitnice a naglasak je stavila na usne omiljenom crvenom nijansom.

image
JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

Međutim, Taylor je na premijeru došla sama. Njezin novi odabranik, Travis Kelce, koji se zbog planetarne popularnosti pjevačice s 12 Grammyja preko noći našao u fokusu javnosti, zbog obaveza u klubu Kansas City Chiefs nije mogao doći. No pjevačica je zato imala čitavu vojsku podržavatelja, od redatelja filma Sama Wrencha preko članova benda i plesača sve do "Swiftiesa" (termin kojim se nazivaju njezini najvjerniji obožavatelji). A koliko je obožavana i koliko ljudi jedva čeka pogledati ju na velikom platnu govori činjenica da je već sada, i prije početka prikazivanja, prodano ulaznica u vrijednosti 100 milijuna dolara.

image
IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Tolika potražnja navela je tim da u Americi i Kanadi s prikazivanjem počnu već u četvrtak, a Taylor je o tome obavijestila obožavatelje objavom na X-u. "Dan premijere. Ne mogu potpuno ovo razumjeti, ali pogledajte na što ste me iskreno nagovorili: Zbog neočekivane potražnje otvaramo raniji pristup prikazivanjima "The Eras Tour Concert" filma u četvrtak u Americi i Kanadi!", napisala je pjevačica i dodala da su i za petak te kroz vikend dodali još termina projekcija. Prikazivanje filma čije je trajanje čak 2 sata i 40 minuta u ostalih 90 svjetskih zemalja počinje u petak 13. listopada, a pjevačica se zahvalila svima koji će doći pogledati film za koji još nije poznato hoće li se pojaviti i na nekoj od streaming platforma.

Linker
27. travanj 2024 18:43