Nova veza

Taylor Swift i Travis Kelce, korpulentni igrač američkog nogometa, više ne skrivaju ljubav

Nakon mjesec dana šuškanja o njihovo ljubavi, novi zvjezdani par prvi put je viđen u javnosti u noćnom izlasku u New Yorku.

Posljednjih tjedana slavnu američku kantautoricu Taylor Swift često se moglo vidjeti na utakmicama američkog nogometa - nedavno je otkriven i razlog, a sada ga je i sama potvrdila. Ovaj vikend prvi je put viđena u noćnom izlasku s korpulentnim Travisom Kelceom, igračem kluba Kansas City Chiefs, s kojim se držala za ruke. Tako je potvrdila vezu s markantnim sportašem o kojem već mjesec dana bruji glazbeni i sportski svijet. A šuškanja su počela početkom srpnja kada je Travis viđen na njezinom koncertu u Kansas Cityju kako sjedi u privatnoj loži.

image

Uporni Travis Kelce osvojio je srce Taylor Swift

T.JACKSON/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Navodno je tada želio upoznati slavnu glazbenicu, a sve je ispričao u svom podcastu New Heights. ‘‘Ako idete na koncerte Taylor Swift, postoje narukvice prijateljstva, a ja sam ih tamo dobio hrpu. Želio sam Taylor dati jednu sa svojim brojem no nije mi uspjelo.‘‘

Ipak, sredinom rujna počelo se šuškati da je markantni sportaš ipak nakon nekog vremena uspio doći do Taylor Swift s kojom je i započeo vezu. Naime, javno je 12. rujna otkrio kako je uspio "ubaciti loptu na njezin teren" i pozvao ju je na jednu od njegovih utakmica.

image

Temperamentna navijačica u društvu Travisove mame Donne i

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

‘‘Rekao sam joj ja sam tebe gledao na Arrowheadu kako ‘rasturaš‘, a sada dođi na isti stadion da vidiš kako to ja radim.‘‘ Ona se odazvala, sjedila je u loži s njegovom mamom Donnom, temperamentno navijala i čini se brzo pala na šarm ‘muškarčine‘ koju ju je ganjao nekoliko mjeseci.

Linker
21. travanj 2024 06:54