Skinula je vjenčani prsten

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Svađa ili razvod?

Što se događa? Britney snimljena s plišanim medvjedićem u ruci i bez vjenčanog prstena

I njezin suprug Sam Asghari skinuo je svoju burmu, no kad je pjevačica sama otišla na odmor na Havaje, vratio je prsten i podijelio znakovitu fotografiju.

I njezin suprug Sam Asghari skinuo je svoju burmu, no kad je pjevačica sama otišla na odmor na Havaje, vratio je prsten i podijelio znakovitu fotografiju.

Poslije kraćeg zatišja, Britney Spears ponovno je zabrinula fanove, no ovaj se put ne radi o još jednom obračunu s članovima njene obitelji ili o njenom pucanju živaca zbog pretjerane pozornosti izazvane na večeri sa suprugom u restoranu "Kod Joeyja" u Woodland Hillsu, nedaleko od Los Angelesa. Podsjetimo, Britney je u siječnju ove godine, iznervirana prekomjernim fotografiranjem u restoranu, prekrila lice jelovnikom i počela uzvikivati besmislice. Suprug Sam Asghari posramljeno je izašao iz restorana, dovezao njihov automobil gotovo do ulaza u popularno gastronomsko odredište, vratio se po Britney, otpratio je u vozilo i odvezao kući.

Situacija je sada ozbiljnija. Prije nekoliko dana Britney je zamijećena bez vjenčanog prstena. Tmurno raspoložena, s velikim sunčanim naočalama, izlazila je bez supruga iz automobila u zračnoj luci u Los Angelesu, pokraj piste gdje ju je čekao privatni zrakoplov. Grčevito je grlila plišanog medvjedića, a njen menadžer, Cade Hudson, pratio ju je u stopu. Nosila je karirani sako preko kratkih, bijelih hlača, obula je Birkenstock sandale i brže bolje ukrcala se u avion, javlja Daily Mail. Odredište su bili Havaji, kamo su pjevačica i njezin suprug često odlazili na odmor.

Nekoliko dana prije Britney Sam Asghari skino je vjenčani prsten. Njegov prstenjak bez vjenčanog prstena mogao se vidjeti još početkom prošlog tjedna. I on je bio neraspoložen. Odmahujući rukom, zahvalio se na pokušaju fotografa da ga snime.

image

Snimljen je bez burme

JISHPHOTO/SHUTTERSTOCK JISHPHOTO/SHUTTERSTOCK

Oboje bez burmi, jako loše volje - nešto se definitivno događa u dosad skladnom, devetomjesečnom braku. Ni pop diva ni bivši trener koji sada gradi karijeru na filmu nisu odgovorili na upite o tome što se zbiva, gdje su nestale njihove burme. Izvor blizak paru izjavio je za portal HollywoodLife da među njima "nema raskola". Onda je Sam u svojoj Instagram priči podijelio selfie s burnom. Na glavu je buntovno navukao maskirnu šiltericu, a prenaglašeno začuđenim izrazom lica kao da je htio poručiti: "U čemu je problem? Ne razvodimo se!"

image

Opet nosi vjenčani prsten

Treba dodati da je selfie snimljen u zrakoplovu, taman prije polijetanja. Moguće je da i on leti na Havaje kako bi se sastao s Britney, koja je tamo već dva dana. Je li riječ o prolaznim nevoljama u raju ili o ozbiljnim nesuglasicama, vidjet će se uskoro, kad pop zvijezda pokaže svoj prstenjak. Tada će se vidjeti je li vratila vjenčani prsten na mjesto na kojem treba biti.

Linker
28. travanj 2024 16:43