SHELLY PATCH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
SIMPATIJE NA SETU

Slavni glumac o vrućim scenama s Jennifer Aniston: ‘Bila je to prava tortura‘

Glumac je ranije priznao da je bio zaljubljen u Jennifer za vrijeme snimanja komedije ‘Good Girl‘, a sada je otkrio je podnosio njihove ‘bliske susrete‘ na setu.

Glumac je ranije priznao da je bio zaljubljen u Jennifer za vrijeme snimanja komedije ‘Good Girl‘, a sada je otkrio je podnosio njihove ‘bliske susrete‘ na setu.

Iako je Jake Gyllenhaal glumio uz bok brojnim holivudskim ljepoticama poput Anne Hathaway, Rachel McAdams i Natalie Portman, uloga u komediji Good Girl, u kojoj mu je partnerica bila Jennifer Aniston, posebno mu se urezala u pamćenje. Naime, te 2002. godine Jake je imao 22 godine i bio je do ušiju zaljubljen u Aniston, koja je tada bila na vrhuncu slave zahvaljujući sitcomu Prijatelji.

U spomenutom filmu Jennifer i Jake glume kolege s posla koji se upuštaju u zabranjenu aferu, a Gyllenhaal je nedavno gostujući u emisiji Howarda Sterna priznao kako je snimanje scena seksa s Aniston za njega bilo pravo mučenje.

image

Jennifer Aniston i Jake Gyllenhaal u filmu ‘Good Girl‘

FLAN DE COCO FILMS/FOX SEARCHL/AFP/PROFIMEDIA

"O da, bila je to tortura. Ali istovremeno to i nije bila tortura", rekao je glumac kroz smijeh i dodao kako ga snimanje ljubavnih scena u filmovima generalno "ne pali".

"Čudno je i neugodno jer vas gleda oko 30, 50 ljudi? Čudno je i mehanički. To je kao ples, koreografija pred kamerom. Možete ući u to, ali to je poput scene borbe, morate koreografirati te scene", istaknuo je.

image

Glumili su kolege s posla koji se upuštaju u vruću aferu

20THCENTFOX COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

Gyllenhaal je otkrio i da su prilikom snimanja škakljivih scena u kojima su bili "u horizontali" između sebe stavljali jastuke.

"Mislim da je to zapravo bio prijedlog Jennifer, bila je vrlo ljubazna što je to predložila prije nego što smo počeli. Rekla je, ‘Stavljam jastuk ovdje‘", prisjetio se Jake.

Linker
27. travanj 2024 20:30