ARI PERILSTEIN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
tuga u Hollywoodu

Sin Anne Heche emotivno se oprostio od majke, oglasila se i Ellen DeGeneres

Nakon vijesti da je preminula glumica Anne Heche, brojne poznate osobe oprostile su se od nje.

Nakon vijesti da je preminula glumica Anne Heche, brojne poznate osobe oprostile su se od nje.

Iako je njena borba za život trajala tjedan dana, trenutak u kojem je Anne Heche skinuta s aparata koji su je održavali na životu nije bio nimalo lakši njenim sinovima. Stariji, 20-godišnji Homer, oprostio se od majke dirljivom porukom u kojoj je istaknuo da se nada da je njegova majka sada "oslobođena patnje".

Glumica je bila u bolnici od 6. kolovoza, nakon što se svojim Mini Cooperom zabila u kuću u Los Angelesu. Njen automobil se zapalio, a ona je zadobila teške ozljede mozga i opekline po tijelu. Nakon što su liječnici obitelji rekli da joj je mozak preteško ozlijeđen da bi se izvukla, obitelj je odlučila donirati njene organe.

"Moj brat Atlas i ja ostali smo bez mame. Nakon šest dana nevjerojatnih emotivnih zaokreta, na kraju osjećam samo duboku tugu, bez riječi sam. Nadam se da se moja majka oslobodila patnje i da sad počinje istraživati ono što vjerujem da je njena vječna sloboda", započeo je Homer.

image

James Tupper i Anne Heche s njenim sinom Homerom

ALBERT MICHAEL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Zahvalio se svima koji su im u ovih šest dana uputili tople riječi ohrabrenja i nade.

"Tisuće prijatelja, članova obitelji i obožavatelja javilo mi se. Zahvalan sam na njihovoj ljubavi, kao što sam zahvalan na podršci svom tati Coleyu i mojoj pomajci Alexi koji su moja stijena u ovim trenucima. Počivaj u miru mama, volim te", poručio je Homer u izjavi koju je prenio magazin People.

Homera je Heche dobila u svom jedinom braku, onom s Coleyjem Lafoonom. Iz veze s Jamesom Tupperom dobila je danas 13-godišnjeg sina Atlasa.

Anneina ljubavna veza koja privukla najviše pažnje bila je ona s voditeljicom Ellen DeGeneres, koja je njenoj obitelji poslala poruku nakon što je objavljeno da se ne očekuje da će glumica preživjeti.

image

Anne Heche i Ellen DeGeneres

AGENCE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

"Ovo je tužan dan. Šaljem svu svoju ljubav Anneinoj djeci, obitelji i prijateljima", napisala je na Twitteru.

Oprostio se i Tupper, iako je njegova veza s Heche završila žestokom sudskom bitkom za skrbništvo nad Atlasom.

"Voljet ću te zauvijek", napisao je kratko.

Od Anne se oprostila i kolegica Selma Blair, koja je priznala da je nikad nije upoznala.

"Otkako sam došla u Hollywood, upoznala sam brojne ljude koji su je voljeli. Uvijek su mi govorili da bi se i meni svidjela, a ona će zauvijek ostati moj uzor. Očito je bila jedna od najvećih glumica našeg vremena, a ova tragedija je užasna. Bila je posebna", napisala je.

Od Anne su se oprostili brojni kolege, kao što su Ed Helms, Isiah Whitlock Jr., Levi Meaden i Rosanna Arquette.

Linker
10. svibanj 2024 15:47