mali slatkiš

Sharon Stone raznježila obožavatelje fotkom preslatke bebe

"Da, upravo je dopuzao ispred mene, hvala na pitanju", poručila je glumica.

Američka glumica na društvenim mrežama podijelila je preslatku fotografiju bebe, a obožavatelji i kolege nisu mogli sakriti oduševljenje dječakom. Stone je ispričala kako je slatki dječak zapravo njezino kumče, a otkrila je i da uči prve korake!

"Da, upravo je dopuzao ispred mene, hvala na pitanju", poručila je glumica.

Portret bebe doista je simpatičan, a glumičino kumče veselo pozira pred kamerom dok nosi pleteni šešir u plavoj boji sa šarenim kuglicama. Osim toga, iza njega je masivni smeđi plišani medo koji djeluje kao poklon.

Fotografiji nisu mogle odoljeti ni slavne osobe, modna ikona Vera Wang odmah je stavila emotikon crvenog srca, Kelly Ripa ostavila je lajk glumici, jednako kao i komičarka Leslie.

"Awwww rastopit ću se", "Lijepa beba", "Ne znam je li slađi ovaj medo i beba,", samo su neki od komentara fanova.

Podsjetimo, Sharon je ovo ljeto provela putujući Italijom, a nedavno se pojavila i na modnoj reviji Dolce & Gabbana. Nakon što je oduševila u plavo-bijeloj, 64-godišnja glumica iznenadila je sve prisutne kada je u jednom skinula jedan dio takanine na bokovima. Uz malu asistenciju dvojice muškaraca, koji su joj pomogli skinuti materijal ostala je u drugoj varijanti haljine koja je naglašavala njenu vitku liniju.

image

Filmska diva na modnoj reviji Dolce & Gabbana

KAZUKO WAKAYAMA/KCS PRESSE/PROFIMEDIA

Po svemu sudeći, kad nije zauzeta poslovnim projektima, plavokosa glumica uspijeva iskoristiti slobodno vrijeme sa svojim kumčetom.

Trenutno radi na filmskoj adaptaciji trilera Woman on Fire u kojem je uključena i kao glumica i kao producentica. Radnja filma prati mladog novinar upletenog u veliki međunarodni umjetnički skandal u čijem je središtu remek-djelo koje su opljačkali nacisti.

image

Sharon Stone

BAUERGRIFFIN/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 05:58