Mora biti lavica zbog djece.

 CASTEL FRANCK/ABACA/SHUTTERSTOCK CASTEL FRANCK/ABACA/SHUTTERSTOCK
nije se suzdržavala

Shakira u bolno iskrenom intervjuu napala Piqueovu novu djevojku

Osvrnula se na prekid te istaknula da su joj sinovi Sasha i Milan kudikamo važniji od povrijeđenog ega.

Osvrnula se na prekid te istaknula da su joj sinovi Sasha i Milan kudikamo važniji od povrijeđenog ega.

Nestrpljivo se iščekivao trenutak kad će Shakira progovoriti o bolnom i ponižavajućem razlazu bivšim nogometašem Gerardom Piqueom. Naposljetku se to dogodilo. Otkrila je kako danas gleda na propalu, 11-godišnju vezu i što misli o "Twingu" iz svoje osvetničke pjesme, odnosno o 23-godišnjoj studentici Clari Chiji s kojom ju je varao dok je ona vjerovala da imaju stabilnu vezu. Svoju ispovijest podijelila je s novinarom Enriqueom Acevedom na meksičkom tv- kanalu Canal Estrellas.

"Vjerujem da postoji posebno mjesto u paklu za žene koje ne podržavaju druge žene", izjavila je bez oklijevanja kantautorica, ciljajući na Claru koja je u međuvremenu postala i službena djevojka njenog bivšeg.

Bio je to verbalni knock down suparnici, uzdrmanoj dvjema osvetničkim pjesmama i nedavnim hladnim tušem koji ju je zadesio u jednom španjolskom restoranu. Pique ju je nedavno izveo na večeru, no vlasnik restorana zamolio je par da odu. Pojasnio je da je velik Shakirin fan i da ih zato ne želi poslužiti. Pique i Clara, koji je u nedavnoj objavi na Instagramu potvrdili vezu, izašli su bez riječi.

"Vjerovala sam u tu priču, da žena treba muškarca kako bi se potpuno ostvarila. Vjerovala sam u taj san o obitelji, u kojoj su djeca imaju mamu i tatu pod istim krovom. Sada znam da ne ostvarujemo sve svoje snove u životu, ali život nam može nadoknaditi izgubljeno. Sad shvaćam da me život već nagradio: imam dva čudesna sina koji me svakodnevno ispunjavaju ljubavlju", rekla je u prvom intervjuu otkako je ostavila Piquea.

image

Gerard Pique sa sinovima 2015, dok su bili mali

KEISUKE HOGO/DYDPPA/SHUTTERSTOCK

Poslije mnogo natezanja, njegov i njezin odvjetnički tim dogovorili su se o tome kako će podijeliti skrbništvo. Nogometaš se na kraju složio s tim da se sedmogodišnji Sasha i desetogodišnji Milan smiju preseliti s majkom iz Barcelone u Miami na kraju školske godine. On će ih posjećivati kad god poželi.

Evo što o tome misli Shakira: "Kad se žena mora suočiti sa životnim bitkama, ona iz svega izlazi jača. Tek sada se, paradoksalno, osjećam potpunom jer ovisim o samo sebi i imam dvoje djece koja ovise o meni, a to znači da moram biti jača od lavice".

S druge strane, svjesna je emotivnih zabluda koje su, na ovaj ili onaj način, dovele do problema u vezi.

"Uvijek sam emocionalno prilično ovisila o muškarcima, zaljubljivala sam se u ljubav i mislim da sam tu priču sada uspjela razumjeti iz druge perspektive. Danas sama sebi dovoljna", kaže pjevačica.

Prihvaća činjenicu da je i bol sastavni dio veze, da "let u oblacima" odnosno početna zaljubljenost ne traje vječno jer ju zamjenjuju drugačiji, manje burni, ali podjednako snažni i važni osjećaji. Tu se mnogi parovi pogube jer uzburkane emocije s početka priče zamjenjuju za ljubav. Shakira to danas shvaća.

image

Pjevačica je sad samopouzdanija

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

"Postoje snovi koji se slome. Morala sam pokupiti te komadiće sa zemlje i ponovno se sastaviti ako ništa drugo onda zbog toga što sam primjer svojoj djeci. Snaga da to učinim proizlazi iz proživljenog, bolnog gubitka, ali i prihvaćanja, toleriranja frustracije i razumijevanja da nam život ne donosi uvijek samo ono što želimo", ispričala je.

"Sada imam više povjerenja u sebe. Nisam znala da imam tu snagu u sebi jer sam vjerovala da sam krhkija. Istina je da imam pomalo od svega, snagu i slabost, što objedinjuje vjera. Morate imati vjere", zaključila je pop diva.

Linker
26. travanj 2024 14:21